Altcoin HaberleriNedir? Nasıl? Neden?

IOTA Vakfı, TMEA İle Stratejik Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

TradeMark East Africa (TMEA), ticaret koşullarını daha kolay hale getirerek geçim kaynaklarını iyileştirme çabalarıyla dünya çapında bilinen en saygın kuruluşlardan biri. TMEA’nın sekizden fazla ülkeyi kapsayan etkileyici bir geçmişi var. Karayolları ve sınır noktalarını belirleme gibi altyapı geliştirme ile ilgili gelişim stratejilerini; devlet kurumlarının sistemlerini ve süreçlerini iyileştirmek ve düzenleyici ortamda kayda değer iyileşme sağlamak diye söyleyebiliriz.

IOTA Vakfı, TMEA yönetim kurulundan uzun zamandır beklenen onayı aldı ve şimdi stratejik bir ortaklık kurdu. Her iki kuruluşta, şeffaf ve kapsayıcı bireysel yeteneklerini kamu refahı için kullanıyor ve her iki kuruluş da kar amacı gütmeyen yetkililer tarafından yönetiliyor.

Bu ortaklığın ilk önceliği teknoloji ile ticareti geliştirmek. Bu ortaklıkla IOTA Vakfı, veri yönetimini iyileştirmek ve tüccarlarla işbirliği yapmak için TMEA‘ya Tangle‘yi kullanma izin verecek.

Kapsamlı dijital çözümler sağlamak ve hem büyük şirketler hem de daha küçük yatırımcılar için kâr sağlamak için birlikte çaba gösterecekler. Bununla birlikte ortaklık, ekonomik olarak uygulanabilir ya da esas olarak son tüketiciye daha şeffaf bir tedarik zinciri sağlasa da Doğu Afrika ürünlerinin küresel rekabetçiliğinin artırılması yönünde çalışacaklar.

Birincil Odak, Ticaret için Kamu Altyapısının Geliştirilmesi

Birincil odak noktası ticaret için kamusal altyapı geliştirmek. IOTA’nın teknolojisi açık kaynak kodlu, ekonomik olarak uygulanabilir ve merkezi olmayan bir platform. Veri güvenliğini sağlayan temel bir veri yapısı olan Tangle kullanılarak, kişinin hükümet-hükümet etkileşimleri ve hükümet-işletme etkileşimi için kurumsal çıkarlara tarafsız bir altyapı oluşturabilmesini ve yazılımın bu bilgileri diğer kurumsal ve kamuoyu ile paylaşma ve kullanma becerisinden faydalanmalarını sağlayacak.

Veri işlemlerini yapmak için Tangle‘ı kullanmak, maliyet ve hiçbir ücret gerektirmediği için, kimsenin de token almasını gerektirmez ve kripto para düzenlemeleri gibi sorunlar ortaya çıkmaz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu