ManşetNedir? Nasıl? Neden?

İsrailli Şirket, Coronavirüs Nedeniyle İş Gücünü Azalttı

Sponsorlu İçerik

İsrail merkezli Blockchain ve kripto para video içerik platformu BlockTv, iş gücünü neredeyse % 80 oranında azalttı. Şirketin devam etmekte olan coronavirüs pandemisi sonucu 5 çalışanı dışındaki tüm çalışanlarıyla sözleşmesini sonlandırdığı bildirildi.

Tartışmalı İsrailli iş adamı Moshe Hogeg‘in sahibi olduğu BlockTv, 2018’de kurulduğundan bu yana kripto paralarla ilgili video içeriği oluşturuyor. Şirket, dünyadaki tüm ekonomik sektörleri etkileyen son Covid-19 salgına kadar 23 personelle iyi bir performans sergiliyordu.

Yerel basında çıkan haberlere göre şirketin 18 çalışanını işten çıkardığı ve serbest çalışanlarla yaptığı sözleşmeyi feshettiği ortaya çıktı. Bu talihsiz gelişmeyle birlikte, şimdi sadece CEO, yapımcı, yönetmen, ticari yönetmen ve bir muhabirden oluşan sınırlı bir ekiple çalışmaya devam ediyor.

Yerel haberlere göre BlockTV, hareketin İsrail ekonomisini etkileyen coronavirüs salgınının bir sonucu olduğunu söyledi. Beş kişilik ekip, platform için içerik üretmeye devam edecek.

BLTV Etkilenmeyecek!

Geçtiğimiz yıl, platform BLTV olarak adlandırılan kripto para birimini başlattı. BLTV, içerik oluşturucular, reklamverenler ve tüketiciler için tasarlanmış bir Ethereum ERC-20 tokeni.

Büyük küçülmeye ve BlockTv‘yi çevreleyen zorluklara rağmen, şirket hala çok iyimser ve BLTV tokeninin ticaretinin etkilenmeyeceğini belirtti.

Coronavirüs yayılmaya devam ederse, kripto para endüstrisindeki daha fazla firma organizasyonlarının boyutunu küçültmek zorunda kalabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu