ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto Para borsalarıdan coronavirüs ile savaşmaya dev adım

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsaları, Çin’deki Coronavirüs salgınıyla mücadeleye yardımcı olmak için yeni adımlar atıyor. Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan gizemli virüs, yaklaşık 200 can aldı ve 6.000’e yakın insana bulaştı. Çin anakarasının dışında 17 yerde onaylanan düzinelerce vaka var.

Kripto para borsası Huobi, Coronavirüs’ten etkilenen herkese sevgi ve destek gönderdiğini ve Huobi Charity‘i kurduğunu tweetledi. Borsa, ayrıca 10 Milyon RNB (1.5 Milyon$) bağış yaptı. Bu fonlar, mağdurlarla yakın temas halinde çalışanlar için koruyucu ekipman satın almak ve virüsün tıbbi personele yayılmaması için kullanılacak. Borsa, Çin’in Hubei eyaletindeki Huangguang’daki hastanelere zaten 20.000 N95 solunum maskesi teslim ettiğini açıkladı.

Kripto Para Endüstrisinin Hayırseverliği

Kripto para endüstrisindeki büyük şirketler, Avustralya orman yangınları veya Çin’deki Coronavirüs gibi küresel sorunları desteklemek için her zaman ortaya çıktı. Daha önce, dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Coronavirüs kurbanlarına yardım etmek için 10 Milyon RNB bağışladığını açıkladı. Binance, yarım milyar hayvanı öldüren ve binlerce insanı yerinden eden Avustralya orman yangınlarına karşı savaşmak için 1 Milyon Dolar bağışladı.

Tron Vakfı CEO’su Justin Sun, Greta Thunberg’in iklim değişikliği girişimine 1 Milyon Dolar bağışta bulundu. Bu eylemler “tanıtım gösterileri” olarak adlandırılsa da, bu fonların daha iyi bir amaç için kullanılacağı gerçeğini değiştirmiyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu