Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kripto Para Borsası Bithumb Ar-Ge Merkezi Açtı

Sponsorlu İçerik

Güney Koreli kripto para borsası Bithumb kendi araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) merkezini kurdu. 6 Ocak yapılan duyuruya göre, girişim Bithumb’ı Güney Kore’de Blockchain ve kripto para araştırma merkezi olan ilk şirket yapıyor.

Ar-Ge merkezi yaklaşık 30 kişiye istihdam sağlayacak ve bu ay faaliyetlerine başlayacak. Bithumb’ın araştırma ekibi, genel Blockchain işlem analizini ve kripto para özel anahtar güvenliğini güçlendirmek için sistem mimarisi tasarımı üzerine çalışacak.

Araştırma ekibi, aynı anda büyük siparişlere cevap verebilecek yüksek performanslı işlem eşleştirme sistemlerine de odaklanacak. Bithumb, kripto para alım satım işlemlerini izole etmek için Blockchain analiz etmeyi ve borsada para yatırma ve çekme işlemlerini sağlayan kullanıcı adresi üretimi için bir sistem geliştirmeyi planlıyor.

Borsa, şifreleme, işlevlerin ayrılması ve özel anahtarların güvenli bir şekilde saklanmasına ve kullanılmasına izin veren doğrulama sistemlerinin uygulanması ile ilgili güvenlik teknolojilerini geliştirmeyi planlamaktadır. Bithumb’ın araştırma ekibi, Blockchain ve veritabanları arasında yüksek kullanılabilirlik ve yüksek performanslı veri alışverişi üzerinde çalışmalar yürütecek.

Ekip, kripto para ticaret platformu için uygulama, programlama arayüzü oluşturmak ve eşleşen motorunu yükseltmekle de görevlendirildi.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu