ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kripto Para Borsası Zebpay Hindistan’da Yeniden Açıldı

Sponsorlu İçerik

Singapur merkezli kripto para borsası Zebpay, düzenlemeler nedeniyle 2018’de kapatıldıktan sonra hizmetlerini Hintli müşterilere yeniden başlattığını duyurdu.

Zebpay, RBI‘nin kripto para borsalarına bankacılık olanakları sağlamayı bıraktığını açıklamasının ardından 2018’in sonlarında Hindistan‘daki hizmetlerini kapattı. Düzenlemeler değişmese de Zebpay, Hindistan pazarına geri dönüş yapacağını açıkladı. Hindistan pazarından çıktıktan sonra borsa hizmetlerini Avustralya pazarına genişletti.

Hindistan’daki faaliyetlerini kapatmadan önce Zebpay, ülkenin en iyi kripto borsaları arasındaydı. Borsa, Hindistan pazarına yeni liderlik ve yeni bir ekip altında geri döndüğünü açıkladı. Zebpay ayrıca BTC-ETH ve stabilcoin‘lerden başlayarak kripto-kripto ticareti başlatmayı planlıyor ve ayrıca seçilen çiftlerde ücretsiz ticaret sunacak.

Yargıtay Kripto Para Yasağını Yakında Yönetecek

Hindistan Yüksek Mahkemesi, Ocak ayında her iki tarafın da Hindistan’daki kripto para yasağı ile ilgili iddialarını dinledi. Hindistan Merkez Bankası, ülkedeki kripto para birimlerini yasaklamadıklarını açıkladı. RBI kararını, finansal kurumların kripto para birimleri ile ilişkili riske maruz kalmaktan korumak için gerekli adımları attığını söyledi. Hindistan Yüksek Mahkemesi, RBI’nın kripto varlıklarına bankacılık hizmeti vermeyi durdurma kararının anayasal olup olmadığına karar verecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu