ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto Para İle Rezervasyon Hizmeti %33 Arttı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para kabul eden rezervasyon hizmeti Travala, Aralık ayındaki gelirinin, Booking.com’la yapılan bir ortaklık sonrasında aylık %33.5’in üzerinde arttığını belirtti.

Firmanın 1 Ocak’taki resmi açıklamasına göre, Travala da hizmet yoluyla rezerve edilen toplam konaklama sayısının Aralık ayında 1.528’e ulaştığını ve bunun Kasım ayından bu yana %15.2 arttığını gördü. Ayrıca, ortalama oda fiyatı aynı dönemde %15’in üzerinde 115$ ‘dan 133$ ‘a yükseldi.

Aralık ayındaki rezervasyonların %9’undan fazlası Travala’nın özel kodu AVA’yla ödendi. Ayrıca %28‘i Bitcoin (BTC), %8’i Bitcoin Cash (BCH), %37‘si kredi kartı ve PayPal ile, geri kalanı ise diğer kripto paralar ile ödendi. Genel olarak, toplam rezervasyonların %60’ından fazlası kripto paralarla ödendiği görülüyor.

Kasım ayında Travala, seyahat konaklama rezervasyonu dev Booking.com ile ortaklık kurdu. İşbirliği başladığından beri, hizmet, kullanıcılarının kripto paralar ile ödeme yaparken Booking.com‘daki herhangi bir konaklama için rezervasyon yapmalarına izin vermeye başladı.

Turizm ve seyahat endüstrisi, giderek birbiriyle bağlantılı ve küresel bir dünyada işlemleri kolaylaştırmak için kripto para birimini giderek daha fazla kabul etmektedir. Kasım ayında, Birleşik Krallık merkezli bir seyahat şirketi Alternative Airlines, kripto ile ödemeleri kolaylaştırmak için kripto para birimi hizmeti Utrust ile işbirliği başlattı.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu