ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kripto Piyasalarında Asya Ülkeleri Büyümede Öncü Olabilir

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en iyi kripto para endüstri liderleri ile yapılan röportajda Asya ülkeleri kripto para ve Blockchain endüstrisi büyümesinin artışını bekleniyor.

Kripto para pazarı son 10 yıla göre finansal ve ekonomik karmaşaları atlatmak ile kalmadı, üstelik 21. yüzyılın en karlı yatırım varlıklarından biri olarak kendini gösterdi. Bunun ile beraber ülkelerin merkez bankaları kendi dijital para birimlerini başlatma fikrini benimsiyor ve bu yeni teknolojiyi özel ve kamu kuruluşlarına entegre etmeye başladı.

Güneydoğu Asya’nın incisi Singapur bu yatırımlar açısından en dikkat çekici Asya ülkesi olmakta. Önde gelen fintech firmaları veya kripto para ve Blockchain girişimlerinde net düzenlemeler sadece girişimcilere zeminlerini kurmayı kolaylaştırmakla kalmıyor, ayrıca 600 milyondan fazla tüketici tabanına erişim olanağı sağlayabilir.

Singapur sadece bunlarla kalmayarak Parlamentosu tarafından yeni ödeme sistemleri için yasa hazırlıklarını yapmakta ve düzenlemeye geçiş aşamasında.

Xfers CEO‘su Liu Tianwei, sadece alış veriş işlemleri değil varlık sınıfı olarak çiçek açacağını, bankacılık hizmetlerinde havalelerini kolaylaştırmak adına yatırımların türev piyasalar için cazibe kaynağı olacağını belirtiyor.

Sadece Singapur değil, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping‘in Blockchain teknolojisine olan güçlü desteğinin daha fazla yatırım çekeceğini ve nihayetinde sektörü 2020‘de bir sonraki aşamaya taşıyacağını düşünüyor.

Pazar araştırmacısı Coinmarketcap, 2020 yılında da pazar büyümesinin önemli bir dilimini Bitcoin öncülüğünde olacağını fiyatlarda ki heyecan verici yolculuğuna devam edeceğini açıkladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu