ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto para platformu OKEx zirveye oynuyor

Sponsorlu İçerik

Küresel kripto para türevleri ve spot ticaret platformu olan OKEx, kripto endüstrisinde en üst noktaya ulaşmasına sadece birkaç adın kaldı. Üç aydır alım satım hacmi bakımından ikinci sırada yer alıyor.

En son CryptoCompare borsa incelemesinde, 2020 yılı Mayıs ayı boyunca kripto para türevleri hacimleri %32’lik bir büyüme kaydettikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 602 milyar dolara yükseldiğini belirtti. Spot ticaret hacimleri aynı dönemde sadece %5 artışla 1.27 trilyon dolar artış kaydetti.

Rapora göre, OKEx ticaret hacmi, Nisan ayına göre Mayıs ayında borsalar arasında en yüksek seviyeye ulaştı. OKEx‘te bir aylık dönemde yüzdelik bazda değişim %18.2, Binance ve Coinbase ile sırasıyla %22.4 ve %25.7.

Rapora göre, OKEx‘in ticaret hacmi Mayıs ayında Nisan ayına kıyasla en yüksek seviyeyi geçti. OKEx‘te bir aylık dönemde ki yüzdelik bazda değişim %25.7 ile 52.1 milyar dolar iken, Binance %18.2 ve Coinbase %22.4. Binance ve Coinbase‘in Mayıs 2020’deki ticaret hacmi sırasıyla 57.2 milyar dolar ve 11.2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Bir önceki aya göre kripto türevleri hacmi Mayıs 2020’de büyük bir artış yaşadı ve kurumsal yatırımcılar CME’de %59 artarak 7.2 milyar dolar kazandı. Türev borsalar söz konusu olduğunda, Huobi yarışı 176 milyar dolarlık aylık rekorlarla sürdürdü ve OKEx tarafından Nisan 2020’den aylık %33 artışla 152 milyar dolar ile ikinci sıraya yerleşti.

OKEx ilk kez CryptoCompare’nin borsa incelemesinde yer almıyor. Çok çeşitli kripto ticaret ürünleri ve güçlü bir küresel kullanıcı tabanı ile tanınan OKEx, kripto para sektörünün önde gelen oyuncularından biri. Platformun, topluluğunun çeşitli ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için düzenli aralıklarla yeni özellikler ve güncellemeler yapıyor.

OKEx‘in birinci sınıf bir türev ve spot ticaret platformu olmanın yanı sıra, yeni enstrümanlar piyasaya sürerek opsiyon ticaret portföyünü güçlendiriyor. İlk teklifi olan BTC / USD opsiyonları günlük ortalama işlem hacmini 10 milyon dolar olarak kaydetti. Son zamanlarda, OKEx, ETH / USD opsiyonlarını piyasaya sürdü ve 18 Haziran’da EOS / USD opsiyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu hızda, OKEx, opsiyon ticaret platformlarının en üst sırasında yer alabilir.

Diğer kripto para haberleri için enkriptohaber.com/nedirsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu