ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Kripto Para Savunucusu Başkanlık Kampanyasına Son Verdi!

Sponsorlu İçerik

Demokratik başkan adayı Andrew Yang, seçmenlerden gerekli ilgiyi alamadığı için 2020 başkanlık kampanyasını sona erdirdi.

Andrew Yang, yaptığı açıklamada:

“Yapılması gereken çok iş olsa da, matematikçi olduğumu biliyorsunuz. Bu yarışı kazanamayacağımız rakamlardan anlaşılıyor. Kazanmayacağım bir yarışta bağış ve desteği kabul etmek isteyen biri değilim. Bu yüzden başkanlık kampanyamı askıya alıyorum.”

Yang, cumhurbaşkanlığı yarışına Kasım 2017’de her Amerikalı yetişkine ayda 1.000 dolarlık evrensel bir temel gelir vaadiyle başladı. Ayrıca eyalet devlet politikalarından ziyade ülke çapında kripto para düzenlemelerini savundu.

Yang’ın web sitesinde:

“Şu anda, federal hükümetin farklı departmanları dijital varlıkları mülk, emtia veya menkul kıymet olarak görüyor. Bazı eyaletlerin NY BitLicense gibi ağır düzenlemeleri var. Bu navigasyonun ABD dijital varlık piyasası üzerinde ürpertici bir etkisi oldu. Federal hükümetin kripto para birimlerinin / dijital varlık piyasalarının nasıl ele alınacağı ve düzenleneceği konusunda net kurallar oluşturması için çalışacağız.”

Yang, aynı zamanda kripto para topluluğunu arkasına aldı ve birçoğu son iki yıl boyunca “#YangGang” hashtage ile sosyal medyada birleştirdi.

Ancak 45 yaşındaki girişimci yeterli seçmen desteğini kazanamadı. Iowa Caucus’ta oyların sadece %1’ini aldı. Ama bu Yang için hiçbir şeyi değiştirmiyor. “Geri geleceğiz,” diye tweetledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu