Nedir? Nasıl? Neden?

Kripto Tabanlı Lolli, Talebe Ulaşmak İçin Mücadele Ediyor!

Sponsorlu İçerik

Coronavirüs dünya çapında panik ve korku yaymaya devam ederken birçok insan konserve ürünleri, tuvalet kağıdı ve su gibi malzemeleri stoklamak istiyor, ancak evlerinden çıkamıyorlar. Lolli gibi çevrimiçi perakendecilerden satın alma fikri çok daha çekici hale geliyor.

Lolli, kripto para birimlerini mal ve hizmetler için ödeme olarak kabul eden bir şirket. Şirket, kripto para ödemelerini işleyen diğer pek çok şirket ile birlikte panik alıcılarının artan taleplerini karşılamak için mücadele ettiğini ve geçen hafta kripto para bazlı ödül programını kullananların sayısının iki katına çıktığını söylüyor.

Lolli İletişim Başkanı Aubrey Strobel:

”Lolli’nin satıcılarının çoğu çevrimiçi. Sonuç olarak, satışlarımız son birkaç hafta içinde tepki olarak önemli ölçüde arttı. İnsanlar uzak bir çalışma programına geçip COVID-19’a hazırlanırken, bunun önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam etmesini bekliyoruz.”

Lolli’nin şu anki ortaklıkları arasında süpermatket zinciri Safeway, dağıtım şirketi Postmates ve evcil hayvan gıda ve tedarik mağazası PetSmart yer alıyor.

Talepleri Karşılamada Sorun Yaşıyorlar

Diğer kripto para tabanlı uygulamalar ve platformlar, mevcut talebi karşılamada sorun yaşıyor. Lightning Network‘e dayanan ve Zap tarafından yapılan Strike, geçtiğimiz hafta işlediği ödemelerin sayısının, sistemlerinin üstlenebileceği her şeyin çok ötesinde, benzeri görülmemiş seviyelere yükseldiği için sistemin neredeyse kapatılacağını söyledi.

Şirketin CEO’su Jack Mallers:

”Bu kadar hacim yapmaya hazır değildik. Uygulamanın çökmeyeceğinden emin olmak için ticaretteki meslektaşlarımızla acil telefon görüşmeleri yapmak zorunda kaldım. Bitcoin oynaklığı ters olduğunda, belki insanlar harcamalarını arttırıyor ama bunun tersi genellikle böyle değil.”

Şirket yöneticileri, her ay sadece 1 Bitcoin değerinde işlem gerçekleştirmeyi beklediklerini, ancak virüsün yayılmasından dolayı hizmetlerinin çok daha fazla talep gördüğünü söylediler.

Bitcoin ve kripto paralar ile ödeme süreci, coronavirüs nedeniyle BTC‘in yarı yarıya düşmesine rağmen popüler hale geldi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu