Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Kripto Paralar Yüksek Risk Olarak Listelendi!

Sponsorlu İçerik

2020’nin başlamasından bu yana iki hafta geçti ve dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar yeni yılın neler sunacağını görmek istiyor. Öte yandan düzenleyiciler, potansiyel tehditlerin farkında olmanın daha önemli olduğuna inanıyor. Bu yüzden ABD eyaleti düzenleyicisi olan Texas Securities Board, 2020’de yatırımcılara en büyük tehditlerin bir listesini yayınlamaya karar verdi. Listenin başında da kripto paralar yer alıyor.

Devlet düzenleyicileri, kripto para pazarının 2017 yılının sonlarında yükselmesinden ve aşırı oynaklığından dolayı, son birkaç yıl içinde düzene sokmaya çalışıyor.

Düzenleyiciler ayrıca, kripto para destekleyicilerinin sadece zengin olmak için hızlı bir yol arayan insanlardan yararlanmaya çalıştıklarını, yaşlıların ve emeklilerin bile ICO’lara yatırım yapmaya ikna edildiğini iddia etti. Dün yayınlanan yeni tehdit listesi, bu endişelerin bir devamı niteliğinde olup, yatırımcılara koin veren firmaların güvenilirliğini belirlemeden kripto para satın almamaları konusunda bir kez daha uyarıyor.

Kripto para alanına girmeye karar veren her yatırımcı, TSSB‘nin önerdiği gibi, sadece kayıtlı firmalarla ilgilenmelidir. Düzenleyici, ICO veya kripto paralar ile ilgili diğer yatırımlar yoluyla çalınan paralar için yapılabilecek çok az şey olduğunu kaydetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu