Nedir? Nasıl? Neden?

Ledger Live’ın Yeni Sürümü Tanıtıldı

Sponsorlu İçerik

Popüler donanım cüzdanlarının geliştiricisi Ledger, bir dizi önemli teknik iyileştirme ve yeni özelliklerin yanı sıra iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimi içeren Ledger Live uygulamasının 2.0 sürümünü yayınladığını duyurdu.

Temmuz 2018’de piyasaya sürülen Ledger Live, kuruluşundan bu yana birçok yükseltme yaptı.

Son sürümde, kullanıcıların cihazında hangi uygulamaların yüklü olduğunu ve hangilerinin güncellenmesi gerektiğini görmesini sağlayan güncellenmiş Ledger Live Manager. Otomatik güncelleme özelliği sayesinde uygulamaların tek bir düğmeyle güncelleme seçeneği eklendi.

Başka bir yeni özellik, yeni uygulamalar yüklemek için boş alanın boyutunu ve her birinin ne kadar yer kapladığını görme yeteneği. En son Ledger Live Manager sürümü, ne kadar bellek kaldığını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda her bir uygulamanın ne kadar alan kapladığını da göstererek cihazın depolama alanını nasıl yönetileceği ve gerekirse daha fazla alanın nasıl açılacağını gösteriyor.

Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Ledger Live, bir kripto varlığını yönetip yönetemeyeceğini gösterebilmek için bir filtre ve sekme ekledi. Bu, kullanıcılara belirli bir kripto varlığının nasıl yönetilebileceğini gösteren bağlantı sağlıyor.

Yazılımın yeni sürümü hem masaüstü hem de mobil cihazlar için kullanılabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu