ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Malta, İki Kripto Para Borsasına Karşı Uyarıyor

Sponsorlu İçerik

Malta’nın mali düzenleyicisi, ülkede faaliyet göstermek için geçerli lisansları olduğunu iddia eden iki kripto para borsasına karşı uyarı yayınladı. Ülkenin mali düzenleyicisi, COINMALEX ve Crypto Foxtrades‘ın yerel yasalar çerçevesinde faaliyet göstermediğini ve potansiyel müşterilere bunları kullanmaktan kaçınmalarını önerdi.

Malta Finansal Hizmetler Otoritesi (MFSA) tarafından verilen ilk uyarı, Crypto Foxtradex adı altında faaliyet gösteren bir kuruluşa yönelik. Bu, ”dünya çapında 500.000’den fazla müşteriye hizmet veren lisanslı ve düzenlenmiş bir işlem platformu” olduğunu iddia eden bir kripto para borsası.

Crypto Foxtrades’ın web sitesi, bunun “Malta Finansal Hizmetler Otoritesi tarafından Kategori 3 Yatırım Hizmetleri sağlayıcısı olarak lisanslanmış ve düzenlenmiş” olduğunu beyan ediyor.

COINMALEX olarak adlandırılan web sitesi, “Kripto para borsaları yoluyla karlı kripto para ticareti temelinde en yüksek kalitede güven varlıkları yönetimi sunduğunu” iddia ediyor. Dahası, COINMALEX de Malta da faaliyet gösterdiğini belirtiyor. Ancak MFSA, durumun böyle olmadığını belirtti.

Malta Finansal Hizmetler Otoritesi (MFSA) tüm potansiyel müşterileri işletme ile herhangi bir ticari girişim veya işlem yapmaktan kaçınmaları konusunda uyarıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu