Nedir? Nasıl? Neden?

MetaMask, yeni kimlik avı botu hakkında uyardı

Sponsorlu İçerik

MetaMask Ethereum cüzdanının geliştiricileri, kullanıcılardan gizli ifadeleri çalan yeni bir kimlik avı botunun ortaya çıkması konusunda uyardı.

Mesaja göre bot, kullanıcıları destek hizmetine ait olduğu varsayılan bir siteye yönlendiriyor. Cüzdana erişimi yeniden sağlamak için Google Dokümanlar biçiminde oluşturulan sayfaya gizli bir ifadelerin sağlamaları isteniyor.

MetaMask, Google Dokümanlar ile çalışmadığını söyledi. Geliştiriciler, “Yardım al” işlevi aracılığıyla uzmanlarla iletişim kurmayı ve şüpheli etkinlikleri bildirmeyi öneriyorlar.

Daha önce, analitik şirket CipherTrace, MetaMask kullanıcılarını projenin resmi web sitesinin klonları aracılığıyla artan fon hırsızlığı konusunda uyardı.

Nisan ayının sonunda, cüzdanın aylık aktif kullanıcı sayısının 5 milyona ulaştığını hatırlatmakta fayda var.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu