Blockchain HaberleriNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Nexo, Blockchain’i Geliştirmek İçin FIO İle Ortak Oldu

Sponsorlu İçerik

Nexo, FIO’nun en yeni üyesi olarak Blockchain topluluğu için bir kez daha yeniliğin ön saflarında yer alıyor. NIO, FIO ile ortaklık kurarak, Binance’in Trust Wallet’ın yanı sıra Blockchain kullanılabilirliği geliştirmek amacıyla FIO’nun birlikte çalıştığı güçlü oyunculardan biri oldu.

FIO, farklı cüzdanlar, borsalar ve platformlar arasında sayısız mesajlaşma, iş akışı ve iletişimi işleyebilecek olan Blokchain alanı için standart  merkezi olmayan hizmet katmanı oluşturmak için çalışmakta ve böylece Blokchain işlemleri yapmanın karmaşıklığını ortadan kaldırmaktadır. Aslında, FIO platformu bir e-posta alanı gibi, uzun ve karmaşık ortak adreslerle uğraşmak yerine kullanıcılar ve firmalar, birden fazla Blokchain ağında çalışan basit bir FIO adresi kullanabilirler. Bu protokol ayrıca kullanıcıların ödeme talepleri göndermesini, meta verileri saklamasını ve aksi takdirde kripto varlıklarını yönetmelerini sağlayacaktır. Sonuç olarakta daha net, daha güvenli, daha verimli ve kullanılabilir bir Blokchain ağı oluşacaktır.

FIO Protokolünün geliştirilmesinden sorumlu olan Dapix Inc’in CEO’su David Gold:

”Nexo, kriptonun ödünç verme alanını kolaylaştırdığı için , FIO da kripto kullanılabilirliği sağlayacağından Nexo’yla FIO’yu birlikte görmek harika.”

Yakın zamana kadar FIO’nun ortakları çoğunlukla cüzdanlardan ve borsalardan oluşuyordu. Nexo, FIO’ya üye olan ilk kripto ödünç veren şirkettir. Böylece FIO’nun Blokchain ekosistemi için,  Nexo’nun yenilikçi karakterini ve şirketin zaten işlediği Blokchain endüstrisinin gelişimine aktif katılımını göstermektedir.

Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, yeni ortaklık konusundaki düşüncelerini şöyle paylaştı:

“Kriptoyu benimsemenin tek yolu, endüstrinin acil sorunlarını çözmektir. Bu, Nexo’nun 400K + sahipleri için imzalanan anında Kripto Kredi Hatları kripto kredileriyle yaptığı şeyle sağlanabilirdi, kripto alanına girecek milyonlarca ülkeye hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.”

FIO Protokolü Hakkında

FIO Protokolünü destekleyen önde gelen cüzdanlar, takas ve kripto ödeme işlemcilerinden oluşan bir konsorsiyumdur. Merkezi bir Hizmet Katmanı olan FIO Protokolünü destekleyen, her Blokchain aynı anda kripto para gönderme ve alma riskini, karmaşıklığını ve uygunsuzluğunu ortadan kaldırır. FIO Protokolü bir cüzdan değildir ve diğer bloklarla rekabet etmez, bunun yerine kullanıcının her cüzdanda ve her blokta daha iyi bir deneyim kazanmasını sağlar.

Nexo hakkında

Nexo, Blockchain’in önde gelen düzenlenmiş finans kurumu ve tek olarak ”Anında Kripto Kredi Hatları”sağlayıcısıdır ve yatırımcılara dijital varlıklarının değerine satış yapmak zorunda kalmadan vergiden verimli erişim sağlar. On yıldan fazla FinTech başarısına sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından oluşturulan Nexo platformu, 18’inci ayını doldurmadan 1 milyar dolardan fazla işlem yaptı.

Tüm Nexo ürünleri tamamen otomatiktir. İnanılmaz sezgisel kullanıcı deneyimleri ve 200 yetki alanındaki 400.000’den fazla kullanıcının global müşteri tabanının bireysel finansal gereksinimlerine uyacak esneklik sunar. Nexo, çok çeşitli kurumsal müşterilere, hedge fonlara ve aile ofislerine, kripto madenciliği işletmelerine, Blokchain şirketlerine, borsalara ve günlük kripto yatırımcılarına hitap eden garantili onaylar, gizli ücretler ve rakipsiz 100 milyon dolarlık bir saklama sigortasına sahiptir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu