Nedir? Nasıl? Neden?

Oklahoma Yeni Nesil Finansal Ürünleri Geliştirmek İstiyor

Sponsorlu İçerik

Oklahoma Senatörü Nathan Dahm, önümüzdeki ay hükümet tarafından kripto paralar ve Blockchain ile ilgili teknolojileri desteklemek için altyapı sağlamayı amaçlayan bir tasarıyı sunmaya hazırlanıyor. Senatör, kripto para birimleri ve Blockchain ile ilgili çalışmalar için devlet destekli bir altyapı sağlamayı amaçlamaktadır.

LegiScan tarafından yayınlanan rapora göre, önerilen tasarı 3 Şubat 2020‘de tanıtılacak. Tasarıda, yeni finans kurumunun Blockchain teknolojisi ve yeniliklerle tamamen destekleneceği belirtiliyor. Yeni finansal kurumun, müşteri tanımlama, kara para aklama ve faydalı mülkiyet bileşenleri ile en yüksek uzmanlığa sahip olacağı da yer alıyor.

Tasarı, Oklahoma’nın yeni nesil finansal ürünlerin geliştirilmesine ve eyaletteki benzersiz teknik ve finansal sektörlerin güvenli bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için yenilikçi teknolojiyle ortak olmayı taahhüt ettiğini belirtiyor. Nathan Dahm, 2019’da onaylanan ve yasaya geçirilen mevzuata da sponsor oldu. Yasa, Blockchain teknolojisi ile güvence altına alınan bir kaydın veya sözleşmenin elektronik bir biçimde ve elektronik bir kayıt olarak kabul edildiğini tespit ediyor ve onaylıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu