ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Pantera Capital CEO’su: DeFi, çok kazançlı olacak!

Sponsorlu İçerik

Yatırım şirketi Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, Bitcoin konusunda aşırı derecede yükselişe geçmesine rağmen, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanının önümüzdeki yıllarda çok daha kazançlı olacağını açıkladı.

CT ile yapılan yeni bir röportajda Pantera Capital CEO’su, DeFi’nin BTC’ye kıyasla hala nispeten düşük değerde olduğunu söyledi.

“Bitcoin’in 250 milyar dolarlık piyasa değeri var ve bu harika. Bunu zaten başardı. Oysa DeFi gibi diğer kullanım durumları hala yeni oluşma aşamasında. DeFi’nin şu anda yaklaşık 4 milyar dolarlık ve Bitcoin’in 215 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. DeFi’ye baktığımızda daha ucuz gibi görünüyor, değil mi? “

Morehead, Pantera’nın Bitcoin fonunu BTC’nin sadece 104 dolar olduğu 2013 yılında başlattı. Morehead’a göre, DeFi artık en büyük kripto para birimini geride bırakacak bir konumda ve önümüzdeki yıllarda %10.000’in üzerinde yükselme potansiyeline sahip.

Dan Morehead ayrıca, Kraken’deki işletme başkanı Dan Held’in Bitcoin’in 1 milyon dolara kadar çıkabileceği yönündeki son görüşüne yanıt verdi ve BTC değerinde böyle bir sıçrama mümkün olsa da, DeFi’de gerçekleşmesinin daha olası olduğunu belirtti.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu