Altcoin HaberleriDiğerleriNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Poloniex Tron Tabanlı Merkezi Olmayan Borsayı Satın Aldı

Sponsorlu İçerik

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Poloniex, Tron ekosistemindeki ilk ve en büyük ademi merkeziyetçi borsa olan TRXMarket’i devraldığını açıkladı. Bu devralımın ardından TRXMarket, gerçek işlem hacmiyle dünyanın en büyük üçüncü kripto borsa çatısı altında çalışacak bir platform olan Poloni DEX’le yeniden markalandı.

Haberler, özellikle Tron ekosistemindeki kişiler tarafından kripto para birimi topluluğundaki birçok kişi tarafından kutlandı.

Tron Kurucusu Justin Sun haberleri memnuniyetle karşıladı ve tweetledi:

“Poloniex az önce TRXMarket’i satın aldı ve Poloni DEX’i piyasaya sürerek TRON / WON’u tamamen entegre etmelerini ve Asya Pasifik’te hızla genişlemelerini sağladı. Kendimden geçmişim ve daha fazla kullanıcının #TRON’un ücretsiz servisinden yararlanmasını görmek için sabırsızlanıyorum! ”

Poloniex’in TRXMarket’i devralması şu anda Tron Blockchain’in de depolanan TRX akıllı sözleşmelerini kullanan işlemlerin yapılmasını içermektedir.

Poloniex’in resmi açıklaması:

“127 Tron Süper temsilcilerinden biri olan TRX Market, 7 milyona ulaşan 30 günlük bir işlem hacmine sahiptir ve DApp Review’a göre işlem hacmine göre uzun zamandır ilk on DApp olmuştur.”

Poloniex’in bir sözcüsüne göre, DeFi-dostu TRXMarket, topluluğun hızlı tempolu ilerlemesi ve nispeten düşük işlem ücretleri nedeniyle “aylarca süren yoğun araştırma” sonrasında seçildi.

 Poloniex:

“TRON halka zincirinin mükemmel performansı, kayda değer ademi merkeziyetçi işlem hacmi ve operasyonlardaki zengin tecrübesi ile birleştiğinde, Poloniex’in DeFi ekosistemini genişletmek için tam da ihtiyaç duyduğu şeydi.”

Tron CEO’su Justin Sun, habere övgüde bulunurken, bu devralımın “dünya lideri borsalardan tanınma alan bir TRON’un başlangıç noktası” nı temsil ettiğini de iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu