ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Popüler Borsa Endonezya’da Fiat-Kripto Ağ Geçidini Başlattı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Huobi Global, Endonezya şubesi Huobi Endonezya için fiat para ağ geçidi başlattı.

Huobi Endonezya’nın yeni hizmeti Endonezya Rupiahı (IDR) ile Tether (USDT) çiftini müşteriler artık kullanabilecekler. Yeni fiat ağ geçidi ile Endonezya kullanıcıları Huobi Endonezya üzerinden Rupiah depolayabilir ve Huobi Global’in platformunda desteklediği 250’den fazla kripto para ticareti yapmak için USDT‘ye takas edebilirler.

Huobi Cloud üst düzey yöneticisi David Chen:

“Yeni fiat ağ geçidi, Huobi’nin küresel genişleme stratejisinin bir parçası ve dünya genelindeki kilit pazarlarda güçlü yerel ortaklarla çalışmaya devam etme taahhüdümüzü yansıtıyor. Huobi Cloud 2.0 için yeni fiat-kripto çiftleri eklemeye devam ederek, dünyanın her yerindeki yatırımcıların güvenilir ve kanıtlanmış bir platformda dijital varlık ticareti yapmasını sürtünmesiz hale getirmek istiyoruz.”

Huobi Endonezya CEO’su Xiong Dan:

“Endonezya Rupiah fiat ağ geçidi Huobi Endonezya ekibi için heyecan verici bir kilometre taşıdır. Endonezya pazarını genişletmeye, hizmet kalitesini pekiştirmeye ve iyileştirmeye, pazar taahhütlerini yerine getirmeye ve yerel işletmelerin gelişimini hızlandırmaya devam edeceğiz.”

Huobi Global, bu lansmanla şimdi 3 yerel şubesinde fiat ağ geçitlerine sahip; Arjantin, Güney Kore ve Endonezya.

Huobi Global, 2020’de Türkiye ve Rusya gibi çeşitli pazarlarda fiat ağ geçidi açmayı planlıyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu