ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Riot Blockchain, Operasyonlarını Hızlandırıyor!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin madenciliği alanındaki yoğun rekabet döneminde, Nasdaq listesindeki kripto para madenciliği firması Riot Blockchain operasyonlarını hızlandırıyor. Şirket, geçtiğimiz ay Oklahoma’daki madencilik tesisi için 4.000‘in üzerinde Bitmain Antimer S17 Pro satın aldı.

Riot Blockchain (NASDAQ: RIOT), ABD’de kripto para madenciliğine adanmış Nasdaq’da listelenen birkaç şirketten biri.

Oklahoma merkezli madencilik şirketi, 4 Aralık’ta 3.000 Bitmain S17 Pro Antminers‘a yaklaşık 5 Milyon Dolar yatırım yaptı. Düşük maliyetli Antminer’lerin, halen kullanılmakta olan S9 madencilere kıyasla donanım gücü verimliliğinde %50 iyileşme elde etmelerine olanak sağlayacağını iddia etti.

Yeni nesil madencilerin, S9’un elektrik tüketiminin yalnızca %220’sini tüketirken, S9’un karma değerinin yaklaşık %440’ını oluşturuyor.

Verimlilikteki böylesi bir gelişme, Riot’un Oklahoma City maden tesisinde işletme hashrate’ini daha fazla elektrik tüketmeden “önemli ölçüde artırmasına” izin vereceğini söylüyor.

Yeni açıklamaya göre şirket, sektörün geleceğinin parlak olduğundan emin ve 1.000 adet Bitmain Antimer S17 Pro daha almaya karar verdi.

Oklahoma, Quebec veya Kuzeybatı Pasifik gibi yenilenebilir enerjiye sahip değil. Ancak, ticari elektrik fiyatlarının maliyeti, ortalamanın %27.82 altında.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu