ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Ripple CEO’su, kripto paralar için büyük yükselişi öngörüyor

Sponsorlu İçerik

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, küresel ekonominin mevcut durumunun Bitcoin ve genel kripto para piyasalarını toparlanması için birinci sıraya yerleştirdiğini söyledi.

YouTube’da yayınlanan son toplantıda Garlinghouse, ABD ve diğer ülkelerdeki ekonomik teşvik önlemlerinin gelecekte dolar üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını bekliyor.

Brad Garlinghouse:

“Bence hükümet teşviki sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 3 trilyon dolar. Büyümeye devam edeceğini umuyorum ve muhtemelen daha da önemli bir makro ekonomik felaketi önlemek için gerekli olsa da, kesinlikle gelecek üzerinde etkisi olacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki, fiat para birimlerinin düşmesiyle sonuçlanacak. Ve görüyorsunuz, bazı gelişmekte olan piyasalarda, döviz kurları değişmeye başladı.”

Garlinghouse, kripto para piyasasının bir bütün olarak, 2008 mali krizinden sonra altın gibi küresel ekonomik krizden faydalanacağını açıkladı.

Brad Garlinghouse:

“Bitcoin 2008 ve 2009’daki küresel mali krizin ardından doğdu. Altın, birçok yönden güvenli liman varlığı oldu. 2008 likidite krizinin başlangıcında düştü, ancak daha sonra büyük bir yükseliş yaptığını gördük. Ve sanırım genel olarak kripto para piyasasında benzer bir yörünge ve benzer bir fırsat göreceğiz.”

Dijital varlık XRP‘ye gelince, Garlinghouse, Ripple‘ın dijital ödemelere olan talepteki artışa rağmen sınır ötesi havalelerde kullanımını artırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Diğer kripto para haberleri için enkriptohaber.com/nedirsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu