ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Ripple, COVID-19 Salgınıyla Mücadeleye Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Blockchain devi Ripple ve kurucu ortağı Chris Larsen, ölümcül coronavirüsün etkisini azaltmak için beş San Francisco merkezli gıda bankasına 5 milyon dolar bağışta bulunuyor.

Milyonlarca işletmeyi kapatmaya zorlayan COVID-19 salgını, San Francisco Körfez Bölgesi’nde açlık krizine yol açtı. Gıda bankaları, işsizliğin keskin bir şekilde artmasıyla bakliyata yönelik artan talebi karşılamak için mücadele ediyor.

Ripple‘dan yardım alan gıda bankaları, işten çıkarılmış artık yiyecek satın alamayan düşük gelirli insanlardan gelen tüm çağrıları ele almak için mücadele ediyor.

Silikon Vadisi Topluluk Vakfı (SVCF), ihtiyaç duyan bireylere ve ailelere, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve küçük işletmelere yardımcı olmak için hızlı müdahale fonu oluşturdu. Ripple da bu fona katkıda bulundu.

Mart ayında Ripple, kar amacı gütmeyen kuruluşlara kriz sırasında hayatta kalmalarına yardımcı olmak için 200.000 dolar yardım yaptı. Kendi bağış platformlarıyla Binance ve Stellar Vakfı‘da coronavirüs ile mücadelede yerini aldı. Ayrıca, Twitter CEO’su ve Bitcoin savunucusu Jack Dorsey, COVID-19 ile savaşmak için 1 milyar dolar (net servetinin %28’i) bağışlama konusunda benzeri görülmemiş bir karar verdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu