Altcoin HaberleriNedir? Nasıl? Neden?Top 10

Ripple Ortağı MoneyGram, Yeni Ortaklığını Duyurdu

Sponsorlu İçerik

Amerikan para transfer şirketi ve Ripple ortağı olan MoneyGram hizmetlerini dünya çapında genişletiyor. Yenilikçi para transferi hizmetlerinin küresel sağlayıcısı, banka kartı ile para yatırma hizmetinin uluslararası düzeyde genişlediğini açıkladı. Şirket, bu hizmeti gerçek zamanlı ödeme platformu Visa Direct aracılığıyla işbirliği yaparak başlattı.

Gerçek zamanlı bir ödeme hizmeti olan Visa, MoneyGram banka kart sahiplerinin İspanya ve Filipinler‘deki işlemlerini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmelerini sağlar. MoneyGram‘dan yapılan bu hamle, Visa Direct‘i kullanarak ABD’den sınır ötesi transferleri mümkün kılan sektördeki ilk şirket olacak.

MoneyGram CEO’su ve Başkanı Alex Holmes:

“Bu bizim için heyecan verici bir zaman, çünkü dijital dönüşümün hızlandırılması ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için dönüşümümüz hızla ilerlemeye devam ediyor. Sınır ötesi dijital büyüme önemli bir stratejik önceliktir ve sektöre yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.”

Visa Direct, dünya çapında 1 milyardan fazla karta benzer bir hizmet sunuyor. MoneyGram, hizmetlerini genişleterek, müşteriler için uygulamayı veya web sitesini diğer alıcıların uygun Visa markalı banka kartlarına para göndermek için kullanabilir.

Global Visa Direct Başkanı Bill Sheley:

“Dünyanın her yerindeki tüketiciler ve işletmeler için mümkün olan en iyi sınır ötesi para transferi deneyimini desteklemeyi taahhüt ediyoruz. MoneyGram ile ilk lansman aşaması başarılı oldu. Bugüne kadar yapılan müşteri geri bildirimlerine ve Visa Direct‘in MoneyGram’ın dijital ağına kesintisiz entegrasyonuna dayanarak, bu hizmetin dünya çapındaki yeni pazarlara hızla genişlemeye devam etmesini bekliyoruz.”

Şirket ayrıca bu hizmeti önümüzdeki aylarda diğer ülkelere de genişletmeyi planlıyor. MoneyGram bir süre önce Ripple partneri oldu ve 50 Milyon Dolar’lık bir yatırımın ardından % 15’lik hissenin kontrolü aldı. Ripple’in ODL servisi Meksika’da başarılı oldu ve Filipinler’de ivme kazanıyor. Şirketin önümüzdeki aylarda yeni koridorlar açması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu