Nedir? Nasıl? Neden?

Samsung, kripto para ödemelerini başlattı

Sponsorlu İçerik

Elektronik devi Samsung, Samsung Pay cüzdanına kripto para birimi ödeme özelliği eklemek için dijital para ödeme platformu Swipe ile ortaklık kurdu.

Samsung ödeme uygulamasının kullanıcıları artık Samsung Pay cüzdanlarına Swipe Visa banka kartını ekleyerek kripto para işlemlerini yapabilirler. İşbirliği, kart sahiplerinin Swipe kartlarını kripto paralarla finanse etmesine ve Visa‘nın kabul edildiği her yerde ödemeler için kullanmasına izin verecek. Kullanıcılar, akıllı telefonlarından, akıllı saatlerinden veya Samsung Pay’ı dünya çapında 50 milyondan fazla yerde çalıştıran diğer herhangi bir cihazla ödeme yapabilecekler.

Swipe genel müdürü Joselito Lizarondo, ortaklığın küresel bir salgın döneminde müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacağını söyledi.

Hareket, Samsung’un kripto para birimlerini ekosistemine entegre etme çabalarını vurgulamakta. Son zamanlarda, elektronik devi Samsung Galaxy Store‘a Tron‘u ekledi, ABD ve İngiltere’deki kullanıcıların telefonlarına merkezi olmayan uygulamalar indirmelerine izin verdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu