ManşetNedir? Nasıl? Neden?

TradingView Yöneticisi Binance Borsasına Geçiş Yaptı

Sponsorlu İçerik

Eski TradingView Yöneticisi Iskander Malikov, Malta merkezli kripto borsası Binance‘de, Fiat para, Avrupa ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) yöneticiSİ olarak atandı. Binance tarafından yayınlanan resmi bir açıklamaya göre, İskender Malikov‘un atanması, Avrupa ve BDT’nin de dahil olduğu bölgelerde fiat paradan kripto paraya yeni dönüştürücü kanalları ve geçitleri oluşturma yolunda bir başka adım.

Malikov, 2017 yılından bu yana TradingView’de iş geliştirme, ortaklıklar ve pazar verisi lisanslama görevlerinden sorumlu Operasyon Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

Atamasıyla ilgili açıklamalar yapan Malikov:

“Umarım bu yeni varlık sınıfını daha popüler hale getirmeyi ve süreci daha sorunsuz şekilde halledebilmek için kripto para satın alırken anlaşmazlıkları azaltma konusunda yardımcı olmayı umuyorum. Ekiple birlikte çalışmayı ve insanlara daha iyi ürünler, hizmetler ve seçim özgürlüğü sağlamak ve bütün bunları da yeni bir finansal ekosistem üzerine temellendirmek için can atıyorum.”

Malikov’un atanmasıyla Binance, kullanıcı kitlesi için fiat-kripto ve kripto-fiat dönüşümlerini basitleştirmek adına yeni yollar bulmaya odaklanacak.

Malikov’un Binance’a atanması, borsanın Avrupa ve Latin Amerika‘da kurumsal müşteri kitlesiyle çalışmak üzere eski bir JP Morgan yöneticisi Josh Goodbody atamasından yalnızca bir hafta sonra gerçekleşti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu