Nedir? Nasıl? Neden?

Travala.com, Yeni CEO’sunu Seçti

Sponsorlu İçerik

Kripto para dostu seyahat rezervasyon sitesi Travala.com, bugün Juan Otero‘yu yeni Genel Müdür (CEO) olarak atadığını açıkladı.

Juan Otero:

“CEO rolünü üstlenmekten ve Travala.com’un bir sonraki büyüme aşamasına ulaşmasına yardımcı olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bir ekip olarak, Travala.com’u lider bir çevrimiçi seyahat acentesine dönüştürmeyi ve merkezi olmayan seyahat teknolojisi ve kripto para birimlerinin toplu olarak benimsenmesinin yolunu açmayı planlıyoruz.”

Juan, 15 yılı aşkın deneyim, ezber bozan şirketler kurma, ölçeklendirme ve liderlik konularında bir seri teknoloji girişimcisi ve inovasyon savunucusu olarak tanınıyor. Daha önce önde gelen çevrimiçi seyahat rezervasyon sitesi Booking.com‘da yönetim pozisyonunda görev yaptı. Juan, Avrupa’nın en hızlı büyüyen dijital şirketlerinden biri için birden fazla VC turu kurdu ve başarıyla geliştirdi. Bu şirket daha sonra The Michelin Group‘a (ML) satıldı.

Teknolojideki geçmişi ve deneyimi aynı zamanda birçok önde gelen girişimde, Silikon Vadisi Kurucu Enstitüsü gibi start-up, Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü ve Brüksel’deki Avrupa Komisyonu gibi devlet kuruluşlarında Danışman olarak yer almasını sağladı.

Eski CEO‘su Matt Luczynski şimdi yeni Baş Strateji Sorumlusu (CSO) olarak görev yapacak. Matt’in odak noktası Travala.com’un gelecekteki yeniliklerini ve uzun vadeli hedeflerinin planlaması olacak.

Eski Travala CEO’su ve yeni CTO’su Matt Luczynski:

“Son üç yılda Travala.com’un temellerini yöneten ve şekillendiren CEO görevimi devretmenin zamanı geldi. Bu, enerjimi her zaman tutkum olan şirket içinde inovasyona odaklamamı sağlayacak. Rolü şirket güçlü bir pozisyondayken, artan gelirlerle birlikte kitlesel fon ve Blockchain fonlarından çoklu fonlama turlarını tamamlayarak geçiyorum. İleride, yolculuğumuza devam ederken son 12 aylık operasyonlar boyunca yapılan hamlelerin faydalarını görmeyi bekleyebilirsiniz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu