Nedir? Nasıl? Neden?

TRON Etkinliği Ertelendi!

Sponsorlu İçerik

TRON‘un gelecek hafta ki Nitron 2020 etkinliği, corona virüsü nedeniyle süresiz olarak ertelendi.

Etkinliğin 29 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Güney Kore‘nin Seul kentinde gerçekleşmesi planlanıyordu. Nitron’un web sitesinde yapılan bir bildiride, yeni tarihlerin salgının devam eden durumuna göre kararlaştırılacağı belirtildi.

Duyuruda:

”Çin’de devam eden corona virüsü salgını nedeniyle Nitron 2020’nin erteleneceğini bildirdiğimiz için çok üzgünüz. Topluluğumuzun ve halkın güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimiz. Yeni tarih devam eden duruma göre kararlaştırılacaktır. Bir kez daha sponsorlarımıza, konuşmacılarımıza ve medya ortaklarımıza anlayışları ve işbirlikleri için teşekkür ediyoruz.”

Nitron, bilet satın alanlara birkaç seçenekle birlikte para iadesi de sunuyor. Bunlar arasında; sıradan bilet sahipleri için VIP’ye ücretsiz yükseltme, VIP bilet sahipleri için 1 ek VIP bilet ve 1 Nisan’a kadar bilet satın alacaklar için ekstra 1 bilet.

Geçen yıl, Nitron’un web sitesindeki bilgilere göre 2.000’den fazla katılım oldu. Basketbol efsanesi Kobe Bryant, geçen yılki etkinlikte konuşmacılardan biriydi.

Corona virüsü, Binance Blockchain Week Vietnam ve TOKEN 2049 dahil olmak üzere çeşitli kripto para etkinliklerinin ertelenmesine neden oldu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu