Nedir? Nasıl? Neden?

”Tüm Dünya Kripto Paraların Gücünü Görecek”

Sponsorlu İçerik

EOS.IO yazılımının arkasındaki Block.one ekibinin girişimcisi, yatırımcısı ve CEO‘su Brendan Blumer, küresel ekonomik durumun gelecekteki Blockchain ve kripto para atılımı için sağladığı faydaya hayran kaldığını belirtti.

Blumer‘e göre, bugünkü durum hiç olmadığı kadar ilgi çekici. Sonuç olarak, tüm dünya önümüzdeki 24 ay içinde kripto paraların gücünün tamamını görecek.

Blumer, bu sürece bazı spekülatif katalizörlerin veya gecelik talep artışlarının neden olmayacağını belirtti. Bunun yerine, “küresel makro çevre” tarafından yönlendirilecek.

Ayrıca, Blockchain ve yatırımda endüstri düzeyinde üç efsaneyi; Morgan Creek Digital’den Anthony Pompliano, Galaxy Digital’den Michael Novogratz ve Real Vision Group’tan Raoul Pal‘u bu ifadeyi tartışmaya davet etti. Pal, bu düşünceyi tamamen destekledi.

Aynı zamanda, Blumer, yolculuğun önünde bazı engellerin olacağını belirtti. Önümüzdeki haftalarda Bitcoin‘in 3.000 $ – 4.000 $’lık bir yeniden testin beklentileri sorulduğunda, bunun mümkün olduğunu söyledi.

Brendan Blumer:

”Bu bir imkânsızlık değil ama bence kaç kişinin nakit paraya geçtiğini ve artık ona sıkışıp kalmayacaklarından korktuğunu küçümsüyorsunuz. Şu anda hangi yatırımın en cazip olduğu değil, en az çekici olmayan şeyle ilgili.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu