Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

YouTube, Kripto Kanallarını Kapatmaya Devam Ediyor!

Sponsorlu İçerik

Kripto para kanal yöneticileri, YouTube videolarının kaldırılmasıyla ilgili ilk şikayetlerinden bu yana kapatmalar hızla devam ediyor. Topluluk bu durumda gerekli çözümün ne olabileceğini merak ediyor.

Dünyanın en büyük içerik paylaşım platformu YouTube, bazı kripto para kanallarını ve içerik oluşturucularına karşı en son eylemlerini artırarak sürdürüyor. Platform kriptoyla ilgili videoları silmeye ve hatta kanalları kaldırmaya başladı. 2 gün önce sadece birkaç kapatma ve engelleme olayı vardı, ancak o zamandan beri liste gittikçe büyümeye devam ediyor.

En son güncellemeye göre, yeni yasaktan etkilenen kripto paralarla ilgili kanallar:

YouTube, kaldırmanın arkasındaki nedenin, videoların “zararlı ve tehlikeli içerik” ve “yasal düzenlemelere tabi ürünlerin satışını” temsil ettiğini öne sürüyor.

Kripto para topluluğu, Youtube’un neden bu kadar çok kripto para içeriğini sildiğinin farklı nedenleri üzerine spekülasyon yapıyor. Birçok eski video silindiğinden dolayı, en makul teorilerden biri platformun şartlarında ve koşullarında değişiklik yaptığını gösteriyor. Bu, daha önce yüklenmiş ve onaylanmış içeriği neden etkilediğini açıklayabilir. Bununla birlikte, kripto para endüstrisinin şimdiye kadar tek yasaklanan sektör olduğu görülüyor.

Topluluğun çoğu, farklı sosyal medya platformlarında desteklerini esirgemiyor, ve etkilenenlerin arkasında sıkıca duruyor. Hacme göre en büyük kripto para borsası Binance, etkilenen tüm kullanıcılara birlik çağrısı yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu