ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

YouTube, Kripto Para Videolarını Tekrar Yasakladı

Sponsorlu İçerik

Youtube, algoritmik bir hatanın birçok video ve kanalının yasaklamasına neden olduğunu itiraf ettikten birkaç hafta sonra daha fazla kripto para ile ilgili video kanallarını kaldırmaya devam etti. Bu kanalları tekrar hayata geçirilişinden sonra 2 Youtube kullanıcısı daha fazla şikayet etmek için Twitter’a yöneldi.

Geçen ay, kripto para videolarının toplu olarak silinmesinin ardından, kripto topluluğu Youtube’a çağrıda bulundu. Youtube, silme işlemlerinin bir hata olduğunu itiraf etti ve eski haline getirme sözü vererek tekrar yayına koydu.

Şimdi, aynı şey tekrar olmuş gibi görünüyor. That Martini Guy olarak adlandırılan bir kripto para Youtuber’ı, platforma twitter üzerinden “Kanalıma saldırmayı durdur” çağrıda bulundu. Bir tek bu kanal değil başka kanallarda aynı durumdan sancılı. 15 Ocak’ta, kripto para Youtuber’ı Davincij15 benzer bir mesajı tweetledi ve takipçilerine yardım etmeye çağırdı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu