ManşetSponsor

BlockDown konferansı bu yaz geri dönüyor

Sponsorlu İçerik

BlockDown, yoğun bir katılımla gerçekleşti, gelen talepler üzerine BlockDown çok daha büyük bir katılımla 18-19 Haziran tarihlerinde ikinci konferansını düzenleyecek.

1000’den fazla katılımcı, 50’den fazla konuşmacı ve birçok medya kuruluşunu misafir eden bir önceki etkinliğin ardından düzenlenecek olan etkinlik Bitcoin.com ve Cryptoslate gibi önde gelen haber siteleri tarafından canlı olarak ortaklaşa yayınlanacak ve aylık 3.5 milyon görüntülenmeye sahip sitelerle dünyanın en çok izlenen sanal Blockchain konferansı olacak.

İlk 1.000 kayıt için ücretsiz bilet imkanı olan etkinlikte, ilave avantajlar ve imkanların olduğu farklı bilet kategorileri de bulunuyor.

Son etkinlik, endüstrideki en büyük isimler arasında yer alan Akon, Erik Voorhees, Roger Ver ve Datahash‘ten Nicholas Merten‘in beğenilerini topladı ve hepsinden 5 yıldız aldı.

(video – https://www.youtube.com/channel/UCoIspp7hEQL6YceGJNzGclg)

Yaz Konsepti

BlockDown 19 haziran günü kapanışı after party eşliğinde DJ’ler ve lazer şovlarıyla yapmayı planlıyor.

Diamond ve Gold sponsorlar, katılımcılarla daha yakın etkileşimde bulunabilmeleri için sahnede kendi sunumlarını yapma imkanı bulabilecekler.

Canlı çizim gösterisi geri göndü. Katılımcılar konuşmacının değindiği önemli noktaları, sanatsal çizim yeteneğiyle birleştirerek, bir gösteriye dönüştüren sanatçının çizimlerini sahnede görme imkanı bulacaklar.

Herkesin katılabilmesine imkan sağlamak amacıyla, tüm etkinlik ayrıca 2D formatında da sunulacak.

BlockDown, kurucusu ve CEO görevini sürdüren Erhan Korhaliller liderliğinde, öncü Blockchain PR ajansı EAK Dijitalin coronavirüs karantina döneminde Blockchain topluluğunu bir arada tutmak için organize edildi.

Erhan Korhaliler;

“Sektörün önde gelen sanal Blockchain konferansını gerçekleştirirken elimizden geldiğince inovatif düşünmeye ve sınırları zorlamaya devam ediyoruz. Yine çok değerli konuşmacıların olacağı bir etkinlik bizi bekliyor ve sisteme yeni eklediğimiz Mastermind gibi yeniliklerle bu alandaki önemli isimler Blockchain sektöründeki sorunları çözme noktasında bir araya geliyor. Ayrıca ilk kez bu inanılmaz atmosferi yaşamak isteyen herkes için 3D BlockDown dünyasını herkese ücretsiz bir şekilde açıyoruz. 3D sergi alanından sanal after partiye kadar unutulmayacak anılar yaşamak için tek yapmanız gereken kayıt olup sanal favori kıyafetiniz ile birlikte bize katılmak.”

Mastermind

Yeni BlockDown‘a yapılan önemli eklemelerden bir tanesi Mastermind Paneli olacak. Mastermind kripto para dünyasının karşılaştığı problemleri çözmek adına canlı olarak vizyonerlerle beyin fırtınası yapma ve geliştirme imkanı sunmak, endüstrinin gelişimi için fikir birliği yapmak adına tasarlandı.

Avatarlar

BlockDown katılımcıları, sanal konferans öncesinde kendilerini temsil eden kendi avatarlarını tasarlayabilecek. Aynı zamanda firmalar için çok önemli olan fakat fiziksel konferans ortamında mümkün olmayan, stand ziyaretçilerinin bir datasının tutulması sanal konferanslarda mümkün hale geliyor. 

BlockDown‘un gelecek etkinliği 18-19 Haziran‘da yapılacak. Daha fazla bilgi sahibi olmak ve kayıt yaptırmak için; http://www.blockdownconf.com adresinden, BlockDown Telegram kanalından veya contact@blockdownconf.com adresine mail atarak ulaşabilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu