ManşetSponsor

Covesting Kopyalama Ticaretinde Maksimum Eşitlik!

Sponsorlu İçerik

PrimeXBT‘deki Covesting kopya trade modülü, ağızdan ağıza ve baskın marka görünürlüğü sayesinde eşler arası ağın daha hızlı büyüdüğü ve hızla değişen bir deneyim olmaya devam ediyor.

Covesting platformuna yapılan en son güncelleme, şirketin “İlk Takipçilerin Özsermayesi” olarak adlandırdığı şeyin esasen yeni takipçilerin herhangi bir stratejiye ne kadar sermaye ekleyebileceği konusunda yeni bir maksimum sınır getirdi. Hareket, şirketin dediği gibi, Covesting’deki takipçiler için daha güvenli bir genel ortam sağlamak ve strateji yöneticilerini düzenli olarak başarılı ticaret taktikleri ile stratejileri öz sermayelerini büyütmeye teşvik etmek için tasarlandı.

Sonuç olarak ortaya çıkan şey, Covesting takipçilerindeki FOMO’dur. BTC’yi olabildiğince hızlı bir şekilde yatırmak, öz sermayelerinin çok geç olmadan en iyi Covesting Stratejilerine yatırılmasını sağlamaya çalışıyor ve bunlar maksimum kapasiteye ulaşıyor. İşte bu yüzden yetenekli Strateji Yöneticilerini Covesting ile PrimeXBT’de Takip Etmek için asla çok geç değil.

Covesting, Yeni Traderların Tarihi Piyasa Oynaklığından Yararlanmasını Sağlar

Kripto ve geleneksel piyasalarda trade yapmak zordur ve riskten kaçınmak ve sermayeyi büyütmek için düzenli olarak yeterince başarılı olmak zaman alır. Son dönemdeki piyasa dalgalanmasının cazibesi trade ile ilgilenen muazzam bir yeni insan dalgası yarattı, ancak şimdi giriş yapmak köpekbalıklarıyla dolu bir tanka kafa atmaya benziyor. Yeni traderlar, 2020’de ne kadar şiddetli ve kaotik piyasaların devraldığı ortamda canlı canlı yenecekler.

Ortaya çıkmak için ideal çözüm Covesting. Piyasalara başlamak isteyen ancak nereden BTC satın alabileceklerinden emin olmayanlar ve tamamen şeffaf Covesting küresel liderlik tablolarında listelenen Stratejileri takip etmek için kullanabilirler. Piyasaların zamanlamasını öğrenmek, teknik analiz yapmak ve istikrarlı bir zihin ve el geliştirmek yerine, yeni traderlar, yatırımcılar veya kayıpları biriktirmekten bıkmış olanlar, bunun yerine bu başarılı Strateji Yöneticilerinin işlemlerini kopyalayabilir.

Takipçilerin çekiciliği, şu anda ateşli finansal piyasalara erişmeleri ve oradaki fırsat zenginliğini kaçırmamaları, ancak kendi başlarına trade yaparak kafalarını karıştırmak zorunda kalmamalarıdır. Strateji Yöneticileri, takip ettikleri öz sermayesi ile trade yaparak daha fazla para kazanır ve kar paylaşımı çemberini tamamlar.

Yeni Takip Sermayesi Limiti Covesting’de İlk On Stratejide FOMO Yaratıyor

Yakın zamana kadar, herkes her Stratejiye para yatırıp kar biriktirebiliyordu ve onlar da bunu yapıyordu. Belirli bir Strateji, şaşırtıcı bir şekilde %7.000 yatırım getirisi elde etti. Ancak son zamanlarda, platformun güvenliğini artırmak için Covesting’de uygulanan İlk Takipçi Özsermayesi limiti, bu Stratejiyi daha fazla İlk Takipçi Özsermayesine yatırılmasına sınırlama getirildi.

Covesting topluluğu, en üst sıradaki Stratejilerden bazılarının hızla takip edilemeyeceğini fark eder etmez, yeni kayıtlar ve BTC mevduatları önemli ölçüde arttı.

Maksimum sınırın açıklanmasından sonraki 24 saat içinde, ikinci sıradaki Covesting Stratejisine giren İzleyicilerden bir FOMO dalgası başladı ve o zamandan beri ilk on arasında yer almaya başladı. Zamanla, Takipçilerin sürekli genişleyen Stratejiler listesinde daha da aşağı gitmeye devam etmesi gerekebilir.

PrimeXBT’de Covesting ile Erken Benimsenen olmak için asla çok geç değil

Covesting’den henüz yararlanmamış olanların, en başarılılar sınırlarına ulaşmadan önce en iyi performans gösteren bir Stratejiye girmek için bu kadar çabuk yapmaları önerilir. Liste doldukça, İzleyiciler, işlenmemiş elmasları bulmak için Covesting’in sağladığı sağlam risk ve başarı ölçütlerini daha derinden incelemeye ihtiyaç duyacaktır. Beş yıldızlı bir derecelendirme sistemi, en güvenli ve en tutarlı yatırımcılara daha fazla ışık tutuyor.

Herhangi bir eşler arası ağ gibi, en erken benimseyenler en büyük avantajı elde eder. Ancak bu, Covesting’e kaydolmak için çok geç olduğu anlamına gelmez. Tıpkı Bitcoin gibi, en erken giren, kâr açısından en fazlasını elde etti. Ancak kripto para birimi bugün hala yatırımcılara ve tüccarlara kar sağlıyor ve yakında yatırım getirisi açısından tüm rekorları kırabilir.

Zamanlamadan veya mevcut FOMO’dan bağımsız olarak, işin çoğunu piyasalardan almak ve başkalarının sizin için endeks veya uzun ve kısa Bitcoin ticareti yapmasına izin vermek için PrimeXBT’de Covesting‘i düşünün.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu içerik olup, En Kripto Haber önerisi veya tavsiyesi değildir. Tanıtım amacı içerir. Kullanıcıların bu sitede yapacakları işlemlerden doğacak zarar veya zararlar kullanıcının sorumluluğundadır.

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu