ManşetSponsor

Harcadıkça Bitcoin kazandıran BTSE Debit Kart ile tanışın

Sponsorlu İçerik

Son Bitcoin halving‘inden sonra piyasaların, eskiden olduğu gibi kısa vadede sert yükselişler yapmadığını görüyoruz. Ancak şu bir gerçek ki, şu anki durumda eskiden olduğu gibi altcoin rallileri olmasa bile altcoin piyasasında bir hareketlilik var. Bunun temel sebeplerinden biri, halving‘den sonra BTC fiyatının yükselmemesinden dolayı daha az kazanan madenciler, artık transferlerden daha fazla madenci komisyonu alıyorlar. Ayrıca şunu da es geçmemek lazım yeni çıkan altcoin‘lerin aktarım hızları BTC’den kat be kat hızlı. İşte bu iki sebepten ötürü bu günlerde altcoin piyasasında olumlu yönde bir hareket mevcut.

Peki son 4 yıldan beri ne oldu?

Kripto para ticareti evrim geçirdi diyebiliriz. Eskiden spot piyasalarda çalışırken bizim kripto paralarla tek yönlü işlem yaparken, yani coini kullanarak alıp kullanabilmeniz için, bugünde hayatımıza giren, Futures işleminde yabancı borsalarla ticaret yapar hale geldik. Kısacası artık bir coin yükselirken de kazanma fırsatımız oluyor. Global Gelecek işlemlerine imkan tanıyan borsaların Türkiye pazarını sevdiği de aşikar.

İşte bu borsalardan BTSE.com, Mayıs ayında kendisini BiLira ile entegre ederek Türk Lirası işlemlerini açtı. Artık Türk Liramızla BiLira’dan TRYB alıp, BTSE.com’da Spot ve Futures işlemleri gerçekleştirebiliriz. Ayrıca aynı şekilde paramızı BiLira üzerinden kendi banka hesabımıza aktarabiliriz. Hazır altcoin‘ler de hareketli hale gelmişken Short ve Long işlemlerle yatırımımızı arttırmak iyice kolaylaşıyor bu sayede. Tabiki dikkatli olmak kaydıyla.

BTSE Debit Kart

Bununla beraber BTSE, kendini ve kullanıcılarını yepyeni bir serüvene hazırlıyor. Duymayan var mı bilmiyorum ama BTSE Debit Kart çok yakında dağıtıma başlayacak. Başvuruları topluyorlar bile! Eğer başvurmadıysanız buradan mutlaka bir göz atmanızı öneririm.

Peki bu neden bu kadar önemli? Korona virüsünün de etkisiyle hükümetlerde kripto paranın önemini anladılar. Dünyayı bekleyen küresel krizin çözümünü kripto para ekosisteminde arayacaklarını düşünüyorum. İşte BTSE bu ekosistemi fiziki hale, yani markette, benzinlikte , alışverişte ve bir çok yerde  kullanabileceğimiz hale getiriyor. Hem de dünyanın neresinde olursak olalım!

Bitcoin‘lerimizle kendi mahallemizde ki esnaftan alışveriş yapma imkanımız olacak. Hem de herhangi bir bankaya ücret ödemeden, hesap vermeden! İşte bu kripto para ticaretinin bir sonraki evrimi olacak ve bu şimdiden gerçekleşiyor bile.

BTSE Debit kartınızla:

  • BTSE Debit kartınıza banka hesabı olmadan para yatırın
  • MasterCard’ın geçerli olduğu heryerde BTSE Debit kartınızla alışveriş yapın
  • ATM’den günlük 5.000 $’a kadar para çekin
  • Aylık 250.000 $’a kadar harcama limiti
  • Her satın alımınızda Bitcoin toplayın

BTSE ELITE

Bununla beraber BTSE, Elite Kullanıcı Programını açıyor. Alışveriş yaptıkça hiç kullanmadığımız bonuslar yerine BTC kazanma fırsatınız olacak. Üstelik, Elite kullanıcılarına Debit Kartı da ücretsiz dağıtacak. Borsada ücretsiz transfer işlemleri, düşük komisyon ücretleri ve trade için bir miktar bütçe de cabası. Halihazırda spot & futures işlemleri yapıyorsanız ve ücretsiz coin transferi ile düşük meblağlarda komisyon ödemek istiyorsanız BTSE.com’un Elite programı tam aradığınız adres.

BTSE & Bitfinex çapraz token listeleme duyurusu

Önde gelen finansal teknoloji borsası olan BTSE ve son teknoloji ürünü dijital varlık ticaret platformu Bitfinex, BTSE ve UNUS SED LEO token’larının her iki platformda da çapraz token listelemesinin ve ticaretinin yapılacağını duyurdu.

BTSE CEO’su Jonathan Leong:

”Bitfinex’in UNUS SED LEO‘su gibi token’ları, yatırımcılar için çok fazla fayda sağlıyor ve kullanıcılar artık bizim All-In-One Sipariş Defterimiz ile çok çeşitli fiat para birimleri, kripto varlıkları ve istikrarlı paralar ile LEO’yu satın alabilir, satabilir ve ticaret yapabildikleri için ek erişilebilirlik sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Dövizler arası hızlı yerleşimin önemli olduğu COVID-19 sonrası dünyada, özellikle pozisyonların hızlı bir şekilde kapsanması gereken türev ticareti ile BTSE ve UNUS SED LEO’nun çapraz listelemesi, sofistike yatırımcılara birçok avantaj sunmaktadır.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu