Binance, Pekin Merkezli Platformu Satın Aldı

Binance, Blockchain‘in benimsenmesini teşvik etmek için Pekin merkezli DappReview‘ı satın aldı. DappReview, Blockchain tabanlı uygulamalar (Dapp) endüstrisi hakkında araştırmalar ve istatiksel verileri izler ve analiz eder.

Binance, devralımın borsadaki mevcut Dapp‘larını daha da geliştirmesine ve yeni Blockchain kullanım alanları yaratmasına yardımcı olacağını açıkladı. Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, pazarlama ve iş geliştirme alanında destek sunarken, DappReview teknik gelişmeler ve operasyonlardaki bağımsızlığını koruyarak desteklenecek.

DappReview‘un kurucusu Vincent Niu, Coindesk’e, Binance ile çalışarak daha yetenekli Dapp‘lar geliştireceklerini ve Dapp’a fon sağlama konusunda umut verici projelere yardımcı olacaklarını söyledi. DappReview’ın, Binance ekosistemi aracılığıyla Dapp alanındaki halka açık zincirler ve protokollerle de ortak olacağını ekledi.

Binance’in Trust Wallet kurucusu Viktor Radchenko, yakında DappReview API’lerini yeni Dapps ve kripto oyunlarını keşfetmek ve DeFi hizmetleri, analitik ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi sunmak için kolay bir yol sağlamak üzere entegre edeceklerini açıkladı.

Binance, Çin Pazarına Girdi

Binance, Çin‘de faaliyetlerine başladı ancak kripto pazarındaki belirsizlik nedeniyle merkezini Malta‘ya taşıdı. DappReview’ı satın alarak, Pekin’de de yer alacak. Daha önce, Binance’in Şangay’daki ofisine baskın düzenlediği söylendi, ancak Binance’in Çin’de hiçbir ofisinin olmadığı ortaya çıktı.

Exit mobile version