Yatırımcılar Bitcoinlerini Borsalardan Çekiyor!

Kripto para analiz firması Glassnode‘e göre, kripto para yatırımcıları Bitcoinlerini hızlı bir şekilde borsalardan çekiyor ve özel cüzdanlara taşıyor. Borsalardaki Bitcoin miktarı, yaklaşık 8 ay içindeki en düşük seviyeye geriledi.

Glassnode araştırmacıları:

“Oynaklığa rağmen, Bitcoin sahipleri fonlarını borsalardan çekiyor gibi görünüyor. Çıkışlar 18 Mart’tan bu yana günlük olarak artıyor. BTC-döviz bakiyeleri 8 aydır en düşük seviyede.”

Borsalardan Bitcoin‘in toplu olarak taşınmasının nedenleri arasında;

Bu hareket, yeni Bitcoin adreslerinin yaratılmasındaki artışla da çakışıyor.

Glassnode’deki araştırma ekibi, yeni adreslerin üç günlük hareketli ortalamasının Çarşamba ve Perşembe günleri arasında 24 saatlik bir dönemde % 11.7 arttığını söyledi.

Kripto para analisti Scott Melker, küresel piyasaların dibe vurduğunu ölçmek için efsanevi yatırımcı ve kripto para eleştirmeni Warren Buffett‘i izlediğini söyledi.

Scott Melker:

“Morgan Creek Capital Management’ın kurucusu Mark Yusko ile yaptığım görüşmede, pazarın geleceğini tartıştık. İkimiz de en güvenilir sinyalin Warren Buffet’in 125 Milyar $’ını (kabaca) dağıtırken olacağını kabul ettik. Henüz olmadı.”

Bitcoin boğaları şimdi 6.000 $ psikolojik seviyesini korumak için savaşıyor. CoinMarketCap’e göre BTC, son 24 saatte % 6.76 oranında düşerek 6.247 $’dan işlem görüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.