Yeni Bir Kripto Para Boğa Piyasasını Gösteren 10 Faktör

Kripto para yatırımcıları gözü önünde neler olup bittiğini fark etmemiş olabilir. Görülen o ki yeni bir boğa piyasasının başladığını doğrulanmak üzere. İşte yeni bir kripto para boğa koşusunun başladığını gösteren toplam 10 yükseliş nedeni görülmekte.

İki yıl boyunca devam eden ayı piyasası, Bitcoin ve altcoinlere yönelik uzun vadeli inançlarının nerede olabileceğine bakılmaksızın, piyasayı zihinsel olarak daha fazla beklemeyi şartlandıran kripto para yatırımcılarını üzdü.

Piyasalar tam bir döngü yaşadığı zaman, boğa piyasaları irrasyonel coşku ile dönüş yapar ve korku ile öfkenin baskın olduğu yatırımcıyı taşımayı umar.

Bunun ile birlikte bir kez daha yükselişe geçtiğinde, yatırımcılar çoğu kez güvensizlik içinde kalırlar ki, herhangi bir yukarı doğru harekette sadece geri döneceği düşüncesini bekleyen bir oturum olduğunu varsayarlar. Bu durum zaman zaman boğa piyasasını burunlarının altında oluşturmasına ve mümkün olan en büyük finansal fırsatı kaçırmasına neden olur.

TradingView tarafından hesaplanan tüm kripto para piyasasına bakıldığında, yeni bir boğa piyasasını doğrulayan 10 açık boğa faktörü var.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.