Kripto Para Analizleri

BTC, 59 bin dolardan dönüp, 50 bin dolara göz kırpıyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 60.000 $ ‘ın üzerine çıkamadı ve bu da genel baskıda bir artışa neden oldu. BTC, 50 SMA‘da destek ararken, düşüşte 50.000 dolara kadar yayılma riskiyle karşı karşıya.

Bitcoin boğaları, sıradan geçmesine rağmen geçen hafta piyasadaki fiyat hareketinin çoğunu kontrol etti. Amiral gemisi kripto para birimi, direnci 55.500 dolardan yukarı atmayı başardı ve bu da fiyatı yaklaşık 59.000 dolara yükseltti. Yatırımcılar dün BTC’nin günü 60.000 doların üzerinde kapatacağını tahmin etseler de, en büyük kripto para birimi 55.000 doların altına doğru bir düzeltme yaptı.

Bitcoin daha yüksek destek için savaşıyor

Öncü kripto para birimi, haber yazımı sırasında 56040 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerinin marjinal olarak altında, 50 Basit Hareketli Ortalama (SMA) destek sağlıyor. Bu alanın üzerinde durmak, boğaların odak noktasını savunmadan 60.000 $‘a kaydırdıracaktır.

Bu arada, en düşük direnç yolu, dört saatlik grafikteki Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD)‘na göre aşağı doğru görünüyor. Gösterge pozitif bölgede ancak orta hatta (0,00) doğru düşüyor. MACD hattı (mavi), sinyal hattının altındaki ayrışmayı arttırırsa, düşüş eğilimi muhtemelen 52.500 $ ‘lık bir sonraki temel geçici desteğe kadar uzanacaktır.

BTC/USD dört saatlik grafik

BTC/USD

İyi yönden bakacak olursak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yakın vadede bir toparlanmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Örneğin, gösterge 40’ta bir çapa bulmuş gibi görünüyor ve şu anda yükselişi orta hatta doğru gösteriyor. Ortalama seviyenin üzerinde devam eden hareket, 60.000 $ ‘ın ötesinde bir yükselme beklentisiyle daha fazla yatırımcıyı pazara katılmaya teşvik edebilir.

Bitcoin gün içi seviyeleri

Spot fiyat: 56.040 $
Trend: Düşüş
Oynaklık: Düşük
Destek: 55.000 $ ve 52.500 $
Direnç: 56,00 $, 57,500 $ ve 60,000 $

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu