ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

CMCC Borsası, Yeni Ortaklığını Duyurdu

Sponsorlu İçerik

Merkezi Hong Kong‘da bulunan ve dünya çapında tanınmış yatırım odaklı firma olan CMCC borsası, Hong Kong Cryptocurrency Union (Hong Kong Kripto Para Birliği) ile ortaklığını duyurdu. İşbirliği kapsamında CMCC borsasına, Hong Kong ve dünyanın diğer ülkelerinde Bitcoin ve Blockchain teknolojisinin kullanımını yaygınlaştırma konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Firma, aynı zamanda Bitcoin‘in geniş çapta benimsenmesini sağlayarak ülkedeki konumunu da güçlendirmeye çalışacak.

2019 yılında başlatılan CMCC Borsası, Asya’nın ilk arbitraj şirketi olarak öne çıkmakta. Borsa platformu, kullanıcıların eşler arası token fiat ve küresel token ticareti gibi özellikler de dahil olmak üzere kesintisiz dijital varlık ticaretine düşkün olmalarını sağlamakta. Kısa bir süre içerisinde, Hong Kong, Asya, Kanada ve Kuzey Amerika‘da şubeler açan CMCC borsası, Blockchain teknolojisi ile tespit edilen potansiyel çözümleri geliştirmek ve benimsemek isteyen uzman kişilerden oluşan ekip tarafından yönetiliyor. Platform, yatırımcılara daha fazla kişiyi çekmeleri ve ardından personeli hisse senedi opsiyon programları ile ödüllendirmeleri için kazançlı fırsatlar sunuyor. Birden fazla alternatif finansman kaynağına ulaşmayı kolaylaştırarak, likidite ve maliyetlerin düşürülmesine de yardımcı olmaktadır.

CMCC Borsası, firma tarafından listelenen kurumsal yönetim gereksinimlerini karşılayarak, müşterilerine saygın bir kamu profili yaratıyor. Ticaret platformunun özel ekibi, Blockchain teknolojisinin dünyadaki dijital varlıkların güvenli bir şekilde yönlendirilmesini sağlayarak, finansal alanda bir devrim yaratma potansiyeline sahip olduğuna inanmakta. CMCC borsasının güçlü müşteri tabanı, bir dizi kripto para birimini, güvenli, şeffaf ve güvenilir bir arayüzle takas etme  fırsatını sağlıyor.

Firma, Doğu ve Batı ekonomilerini bir araya getirebilecek dünyaca tanınmış diğer firmalarla ortaklıkları da destekliyor. CMCC borsası, BitFinex, Kraken, Omni, ePay ve BTC Traders olmak üzere lider kuruluşlardan güçlü iş desteğine sahip.

CMCC borsası, müşterilerinin çıkarlarını mümkün olan her şekilde korumayı hedeflediğinden, güvenilir kripto para merkezi olarak, hızla gelişen Hong Kong da ekip oluşturdu.

Hong Kong Cryptocurrency Union, aynı zamanda fonlarını ilgili alanda yeni projelere başlamak ve yatırım yapmak isteyen yerli işletmeler ve uluslararası işbirlikleri için popüler hale geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu