Nedir? Nasıl? Neden?

Yahoo Taiwan, NFT pazaryeri için Blocto ile anlaştı

Sponsorlu İçerik

Takas edilemeyen token (NFT) ve kripto para cüzdanı Blocto’nun arkasındaki ekip, bu ayın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan Yahoo Taiwan NFT Store’u başlatmak için Yahoo Taiwan ile ortaklık kurdu

Blocto, kullanıcıların Ethereum, Flow ve TRON varlıklarını Web3 dünyasına uygun ve güvenli bir ağ geçidi sağlayan tek bir kripto merkezinden yönetmelerini sağlayan popüler bir dijital cüzdandır. Zincirler arası akıllı sözleşme cüzdanının arkasındaki şirket olan Porto, Mark Cuban, Animoca Brands ve 500 Global dahil olmak üzere alandaki en önde gelen yatırımcılardan bazılarından destek aldı.

Blocto’nun Web3, NFT’ler ve zincirler arası birlikte çalışabilirlik alanındaki ekip uzmanlığı, Yahoo Tayvan’ın güvenilir ve rekabetçi bir NFT platformu oluşturmasına yardımcı olacak. Uluslararası internet devi Yahoo’nun Tayvan kolu, Mart ayı sonlarında kendi NFT mağazasını açarak üç ana hedefe ulaşmaya çalışıyor.

Yahoo Taiwan, küratörlüğünde NFT yaratıcılarından dijital koleksiyon satın almak isteyen potansiyel kullanıcı sayısını artırmak için bir fiat ödeme kaçamağı kurmayı hedefliyor. İkinci olarak, şirket hem düşük uçta hem de premium teklifler söz konusu olduğunda rekabetçi fiyatlarla NFT’leri sağlamayı hedefliyor. Son olarak, Yahoo’nun NFT Mağazasından satın alınan NFT sahipleri, özel ödüller kazanmak için özel promosyonlara katılmaya hak kazanacak.

Portto CEO’su Hsuan Lee, Yahoo Taiwan ile ortaklık hakkında yorum yaptı:

“Blocto, Vault by CNN, MotoGP Ignition’dan Yahoo Taiwan’a kadar büyük şirketlerle derin blok zinciri işbirliğinde birçok deneyime sahip. Blok zinciri teknolojisindeki uzmanlığımızla Blocto, herkesin herhangi bir e-Ticaret platformunda alışveriş yapmak kadar kolay ‘A-Hoo’ gibi NFT’lere sahip olabilmesi ve bunları toplayabilmesi için Yahoo Tayvan ile bu platformu yaratıyor.

Yahoo Taiwan NFT Store’daki açılış dijital koleksiyonunda, bölge genelinde markalı ürünler ve teslimat kasalarında belirgin bir şekilde sergilenen Yahoo Taiwan’ın resmi maskotu ‘A-Hoo’ yer alacak. Şirkete göre, ‘A-Hoo’ NFT koleksiyonuna Blocto’nun BloctoBay adlı kendi NFT pazarından erişilebilir.

Yahoo’da Tayvan e-ticaret ve bölgesel ürünlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Chen-Te Lin, Blocto ile işbirliğinin NFT’leri bölgedeki herkes için erişilebilir hale getireceğini ve yaratıcıların gelişen dijital koleksiyon alanına girmelerini kolaylaştıracağını söyledi. Bu amaçla, Yahoo Taiwan, yerel şirketler ve yaratıcılarla ortaklık kurmayı ve son derece rekabetçi ve çeşitli bir NFT pazarı oluşturmak için yüksek web trafiğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu