Nedir? Nasıl? Neden?

Ripple CEO’su, NFT’ler hakkında konuştu

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli ödeme şirketi Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse, NFT’lerin çeşitli varlık türlerini tokenize etme yeteneğinin yeterince kullanılmadığını düşünüyor

Dünya Ekonomik Forumu’nda yakın zamandaki bir röportajında Garlinghouse, yatırımcılar ne kadar yararlı olabileceklerini anladıklarında NFT’lerin daha yaygın olarak kullanılacağını söyledi.

Garlinghouse, röportajda şunları belirtti:

“Aralık ayında röportaj yaptım ve NFT pazarının belirli bölümlerinde çok büyük balon olmasına rağmen [NFT’lerin] ‘yetersiz’ olduğunu söyledim. Çeşitli varlıkların tokenleştirilmesinin yeterince abartıldığını düşünüyorum…”

“Dünyanın dört bir yanındaki liderler, bu teknolojilerin bileşenlerine gerçekten nasıl fayda sağlayabileceğini, ekonomilerine nasıl fayda sağlayabileceğini öğrendikçe, onları kullanacaklar.”

Garlinghouse ayrıca NFT’lerin gerçek dünyadaki olası kullanım durumları hakkında da konuştu, varlıkların NFT’lere dönüştürülmesinden büyük ölçüde fayda sağlayabileceğine inandığı karbon kredilerini örnek olarak gösterdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu