Nedir? Nasıl? Neden?

Japon kripto para borsası, Singapur’da faaliyet lisansı aldı

Sponsorlu İçerik

Japonya merkezli finans şirketi SBI Holdings’in kripto yan kolu SBI Digital Markets, Singapur’da faaliyet lisansı aldığını duyurdu.

Finans şirketi SBI Holdings’in kripto paralara yönelik yan kuruluşu SBI Digiral Markets, bugün yaptığı duyuru da Singapur’da hizmet lisansı aldığını açıkladı. SBI Digital Markets, kurumsal düzeyde bir dijital varlık menkul kıymetler platformu başlatmayı planlıyor. Singapur’da kurulan yan kuruluş, 2020 yılında “kamu ve özel kurumsal dijital varlıklara yönelik artan talebi” hedefleyen bir kripto servis sağlayıcısı olmak üzere kuruldu.

SBI Digital Markets, kripto para birimlerinin alınması-satılması ve saklanması dahil olmak üzere birçok hizmet sunuyor. Şirket, Singapur Para Otoritesi‘nden (MAS) CMS lisansı alarak, ülkede faaliyet gösterme şansına sahip oldu.

Singapur, bu yıl kripto şirketlerine karşı lisans rejimi kapsamında kripto alanındaki gözetimi güçlendiriyor. Haziran ayında ülkenin merkez bankası, Crypto.com’a ve diğer iki şirkete ülkede hizmet sunmalarına onay verdi. Nisan ayında ise Singapur parlamentosu, denizaşırı hizmetler sağlayan kripto para borsalarının ülkede lisans almasını sağlayan yeni bir yasa çıkarmıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu