Nedir? Nasıl? Neden?

Galaxy Digital CEO’sundan LUNA değerlendirmesi

Sponsorlu İçerik

Singapur Token 2049 konferansına katılan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Terraform Labs ve LUNA token’ın çöküşünü eleştirerek, para kaybeden perakende yatırımcıların, ilgili riskleri dikkate almadığını ve token’ları çok uzun süre ellerinde tuttuğunu söyledi.

Finansal hizmetler firması Galaxy Digital’ın CEO’su Mike Novogratz, katıldığı Singapur Token 2049 konferansında konuşarak geçtiğimiz Mayıs ayında yaşanan LUNA çöküşünü değerlendirdi. Aynı zamanda perakende yatırımcıları da uyaran CEO, riskleri dikkate almadıklarını öne sürdü. Her şey çöktüğünde bu his parçalayıcıdır diyen Novogratz, “Bir token 20 centten 100 dolara çıktığında ve kar elde etmediğinde bu deliliktir.” dedi.

Perakende yatırımcılarındaki asıl sorunun “risk yönetim metodolojisi” eksikliğini vurgulayan Novogratz, Do Kwon’un Güney Koreli yetkililer tarafından aranıyor olmasına da değindi. CEO, Kwon’a yöneltilen suçlamalardan bazılarını önemediğini göstererek, şirketinin LUNA projelerinin birkaçında yatırımcı olduğunu ve LUNA kripto para birimi tuttuğunu söyledi.

“3AC’ye sinirlendim, Celsius sorumsuzluktu…”

Novogratz, şu anda mahkemenin atadığı tasfiye memurları tarafından yönetilen başarısız kripto yatırım fonu 3AC’ye atıfta bulunarak, “Kripto sektöründe Three Arrows Capital gibi daha çok sinirlendiğim başka şeyler vardı. Ama Celsius iflası tam bir sorumsuzluktu. dedi.

Celsius Network CEO’su Alex Mashşnsky dün yaptığı açıklama ile CEO’luk görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Bu ilgiyi haberimizde vermiştik.

Novogratz, kriptodaki ayı piyasasına ve geleneksel ekonominin 2008 yılındaki çöküşünü yaşayacağı inancına rağmen, Singapur’daki konferansta hala boğa piyasası titreşimleri olduğunu söyledi.

Galaxy Digital ve Chainlink Labs’tan ortaklık geldi

 Galaxy Digital, kripto fiyatlandırma verilerini blockchain’e taşımak için Chainlink Labs ile iş birliği yapacağını duyurdu. Chainlink’in oracle ağını kullanarak verileri DeFi ekosistemindekiler de dahil olmak üzere birden fazla blockchain uygulamasına doğrudan dağıtılacağını bildirdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu