ManşetNedir? Nasıl? Neden?
Trend

Binance’dan Türk Yatırımcılara Havale Müjdesi!

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından olan Binance, Türk kullanıcılar için uzun süredir üzerinde çalıştığı havale ve EFT ile Türk Lirası gönderme seçeneğini aktif hale getirdi. Kullanıcılar artık hesaplarında yerli borsa gibi işlem yapabilecekler.

Bilindiği üzere Binance daha önce Türk Lirası yatırma işlemlerini Papara ile aktif hale getirmiş Türk yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Türk yatırımcıların memnuniyeti ile karşılanan bu hamlenin ardından yeni bir hamle daha geldi.

Binance – Akbank Anlaşması

Binance, Türk yatırımcılara yönelik hamlelerine devam ediyor. Binance, Akbank ile yeni bir anlaşma gerçekleşti. Bu anlaşma ile beraber artık Türkiye’deki banka hesaplarından Binance borsasına Türk Lirası göndermek mümkün. Bu ortaklık ile beraber, kullanıcılar 7/24 para transfer işlemlerini yapabilecekler.

Binance Borsasına Türk Lirası İle Havale/EFT İşlemi

Sitenin sağ üst bölümünden ”Cüzdan” sekmesi altında ”Spot Cüzdanı” seçeneğine geçildikten sonra yeni açılan sayfada ”Yatırma” seçeneği, açılan sayfada ”İtibari Para” seçeneğini seçtikten sonra seçeneklerden ”Türk Lirası” seçilip yatırma yöntemi seçim aşamasına geçiliyor. Kullanıcılar buradan transfer etmek istedikleri miktarı yazıp seçeneklerden de ”Banka Transferi” işaretlenmeli. Bütün işlemleri doğru gerçekleştirdiyseniz bir sonraki ekranda göreceğiniz bilgi Şirketin Akbank Hesap Bilgileri olacak. Unutulmaması gereken önemli detaylardan biri de burada size verilen ”Yatırım Kodunu” açıklama kısmına eklemeniz.

Son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiren, ve sistemde yenilikler yapan popüler borsanın bir sonraki hamlesi merakla bekleniyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu