ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Grayscale’ın kripto fonu haftada yüzde 15 büyüyor

Sponsorlu İçerik

Kripto yatırım platformu Grayscale, yönetim altındaki varlıklarında kurumsal yatırımcıların ilgisinin artığını bildirdi. Kripto fonu, bir hafta içinde neredeyse %15 büyüdü.

Bitcoin Trust, yatırımcıların BTC’nin fiyat hareketine geleneksel bir yatırım aracıyla maruz kalmalarını sağlıyor. Bu, portföylerini genişletmek isteyen ancak kripto borsalarıyla uğraşmak veya doğrudan ticaret yapmak istemeyen kurumsal yatırımcılar için avantaj sağlıyor.

Grayscale, Bitcoin’e ek olarak;

  • Ethereum
  • Bitcoin Cash
  • XRP
  • Litecoin
  • Stellar Lumens
  • Ethereum Classic
  • Zcash
  • Horizen’de de fon sunuyor.

Yönetimi altındaki toplam varlıklar (AUM) yeni bir dönüm noktasına daha ulaştı.

5.5 Milyar dolar AUM

Grayscale’ın şu anda yönetimi altında 5.5 milyar dolarlık dijital varlık var ve çeşitli fonlarına yayılmış durumda. Geçen haftaya kıyasla, kripto para fiyatlarının yükselmesiyle bu fon 700 milyon dolar arttı.

BTC trust, aslan payını veya yatırımların %80’i ile 4.5 milyar dolar seviyesinde tutuyor. ETH trust 746 milyon dolar ile ikinci sırada yer alıyor.

Kripto para piyasa değeri yılın en yüksek seviyesinde

Kripto para piyasa değeri, haberimizin hazırlandığı sırada 353 milyar dolar seviyesinde seyrediyor. Toplam piyasa değeri açısından bir yıldan fazla bir süredir en yüksek seviyede ve şu anda yükseliyor.

toplam kripto para piyasa degeri

2020’nin başlangıcından bu yana, kripto paralar toplu olarak %84 değer kazandı. Böylece, 2019’un en yüksek seviyelerinin üzerinde bir kırılma yaşandı. DeFi token’leri, bu hafta iki kez iki yılın en yüksek seviyesi olan 400 dolara ulaşan ETH ile ivme kazanıyor. Bu arada bazı DeFi token’leri son altı ay içinde dört rakamlı kazançlarla parabolik hale geldi.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu