Kripto Para AnalizleriManşet
Trend

3 Büyük Koinin Fiyat Analizi! Olası Senaryolar Neler?

Sponsorlu İçerik
  • Bitcoin‘in ”dominance şeması” artık tüm pazar için geleceği belirliyor.
  • XRP devreye giriyor ve bayrağı büyük iki kripto olan Bitcoin ve Ether‘den devralmak için güçlü bir şekilde hareket ediyor.
  • Bitcoin birkaç gün boyunca lateral-bullish(yanal boğa) moduna girebilir.

Bitcoin, grafiğin pazarın geri kalanındaki baskın eğilimini test ediyor. Kılavuzun kökeni Ocak 2017’de, 2017 sonunda güçlü yukarı doğru hareketin ardından başladı.

Bu grafik, kripto pazarının nerede olduğunu ve nereye gidebileceğini anlamak için kritik öneme sahiptir.

Senaryo a: 

Bitcoin pazar üzerindeki dominance seviyesini artırmaya devam ediyor. Trendin bu şekilde devam etmesi Altcoin‘lerin mükemmel performansında yavaşlamaya neden olacak ve sermaye Bitcoin’e akacak. Gelecekte, egemenlik seviyesi trend çizgisinden çok farklı olacak ve hareket Eylül 2018 ve 2019’da olduğu gibi geri dönecek. Bu eğilime geri dönüş Altcoinler için iyileştirmeler getirecektir.

Senaryo b:

Bitcoin dominance tablosu mevcut eğilim çizgisini kaybederse eğer, Bu, 2017 boyunca meydana gelen ve hem Bitcoin hem de Altcoinler için tarihsel olarak yüksek seviyelerde doruğa ulaştığı gibi önemli bir aşağı doğru hareket başlatacaktır. Muhtemelen gelecekte, egemenlik seviyesi destek bulacak ve yeni bir yükseliş aşamasına geçecektir.

Günün lideri XRP, dün Amerikan oturumun başında başlayan boğa festivaline devam ediyor.

Kral Bitcoin ve Altcoin lideri Ethereum bunu kolaylaştırırken, ikinci sıradaki Altcoinlerin piyasada olumlu bir ton oluşturduğu görülüyor.

Avrupa sabah liderleri XRP (+% 10,51), MIOTA (+%26,38) ve Stellar Lumens (% 7,83).

ETH / BTC Günlük Grafiği

ETH / BTC çifti şu anda 0.02066 fiyat seviyesinde işlem görüyor . Bu kripto çifti, Bitcoin‘in pazarın geri kalanındaki hakimiyeti ile doğrudan bir ilişkiye sahip. 

ETH / BTC çiftinin teknik yapılandırması bize bu teknik momentin olası çözümü hakkında bilgi verir.

Hareketli ortalamaların profili gelişmekte olan ancak tamamlanmamış bir boğa gross’u göstermekte. Tamamlanması için gereken süre, Bitcoin hakimiyet tablosunun da tanımlanacağı zamandır.

Mevcut fiyatın üstünde, ilk direnç seviyesi 0.021’de , ikincisi 0.022’de ve üçüncüsü 0.023’te.

Geçerli fiyatın altında, ilk destek seviyesi olan 0.020, ikinci 0.0195 ve üçüncüsü 0.0187.

Günlük grafikteki MACD açıklık ve yükseliş momentumunda artıyor ve önemli bir yukarı hareket paterni gösteriyor.

Günlük grafikteki DMI, ADX hattını kırmasa da boğaların tekrar güç kazandığını gösteriyor. Ayılar toprak kaybetmeye devam ediyor ve kısa vadede liderliğe geri dönme konusunda güvenleri yok.

BTC / USD Günlük Grafik

BTC / USD yazıyı hazırlarken 9241 $ fiyat seviyesinde işlem görüyordu  ve desteğin gücünü 9200 $ seviyesinde teyit ediyor. Bitcoin eğilim çizgisinde baskınlık grafik fiyatı daha yüksek noktada olabilir.

Mevcut fiyatın üstünde, ilk direnç seviyesi 9500 dolar , ikincisi 10750 dolar ve üçüncüsü 11250 dolar .

Mevcut fiyatın altında, ilk destek seviyesi 9200 $ , ikincisi 8750 $ ve üçüncüsü 8500 $ ‘dır .

Günlük grafikteki MACD tam fakat gelişmemiş bir düşüş gösteriyor. Mevcut profil, yukarı momentum kaybı ve olasılıkla yanal aşağı yönlü gelişmenin daha fazla olduğunu göstermekte.

ETH / USD Günlük Grafik

ETH / USD şu anda  fiyat sıkışıklığı direnç seviyesini 190 $ ‘a düşürmeye çalışmanın dördüncü gününde 190.93 $ fiyat seviyesinde işlem görüyor . 

Mevcut fiyatın üstünde, ilk direnç seviyesi 195 $ , ikincisi 200 $ ve üçüncüsü 206 $ ‘dır .

Mevcut fiyatın altında, ilk destek seviyesi 180 $ , ikincisi 170 $ ve üçüncüsü 160 $ ‘ dır .

Günlük grafikteki MACD yükseliş sürekliliği profilini gösteriyor. Çizgiler ve yukarı eğim arasındaki ayrım, gelecekteki senaryoyu destekliyor.

Günlük grafikteki DMI, boğaların eğilim kuvvetlerini artırdığını gösterirken, ayılar aşağıdan tepki verebilir ve görünümlerini biraz geliştirebilirler.

XRP / USD Günlük Grafik

XRP / USD şu anda 0.28 $ seviyesindeki  ilk denemeden sonra 0.2785 $ seviyesinde işlem görüyor . Bugünün önemli yükselişi, dün SMA200‘ün üzerindeki hareketi hemen izledi. Ripple’ın XRP’si dirençle dolu karmaşık bir bölgeye yaklaşıyor, 0.315 dolara kadar bitmeyen bir engel .

Mevcut fiyatın üstünde, ilk direnç seviyesi 0,28 dolar , ikincisi 0,29 dolar ve üçüncüsü 0,30 dolar .

Mevcut fiyatın altında, ilk destek seviyesi 0.27 $ , ikincisi 0.255 $ ve üçüncüsü 0.24 $ ‘dır .

Günlük grafikteki MACD keskin bir şekilde daha yüksek açılıyor ve aynı zamanda dik bir şekilde artıyor. Desen kısa vadede çok fazla yükselişte.

Günlük grafikteki DMI, boğaların ADX çizgisinin üzerine çıkamamasına rağmen trend kuvvetlerini artırdığını gösteriyor. Ayılar geri çekilmeye ve satın alma tarafında liderlik mücadelesinden vazgeçmeye devam ediyor.

Sorumluluk Reddi: Analizler bilgi niteliğinde olup, herhangi bir tavsiye içermemektedir. En Kripto Haber hiç bir okuyucusuna yatırım tavsiyesinde bulunmamaktadır.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu