Kripto Para Analizleri

Analiz: Cardano yüzde 40 yükseldi, devamı gelecek mi?

Sponsorlu İçerik

Piyasadaki kârlılığı en çok eleştirilen kripto paralardan biri olan ADA, devamlı short işlem açan vadeli yatırımcılara hoş olmayan bir süpriz yaptı. ADA, son günlerde yüzde 40 yükseldi.

ADA teknik analizi

Cardano’daki düşüş eğilimi, varlığın fiyatının yaklaşık %40 artmasının ardından potansiyel olarak kırıldı. Böyle güçlü bir yükseliş, tek bir kripto para için vadeli piyasalarda devasa bir hacim olan yaklaşık 300 milyon dolarlık tasfiyeye neden oldu.

RSI’ın aşırı satım bölgesine girmesiyle düşüş trendi kademeli olarak yavaşlarken, Cardano’dan dönüş işaretleri daha önce de görülüyordu. 28 Mayıs’ta ADA’nın yükselişi başladı.

Ne yazık ki %40’lık bir fiyat artışı, ADA’yı son 270 gün boyunca içinde kaldığı güçlü düşüş trendinden çıkarmak için yeterli değil. Cardano’nun 0,75 dolarlık fiyatı aşması, trendin tersine çevrilmesinin ilk işaretlerinden biri olacak.

Geri dönüşün yakın olduğunu gösteren bir diğer sinyal, RSI ile fiyat tablosu arasındaki farklılık. Gösterge, ‌önümüzdeki haftalarda kısa veya orta vadeli bir yükseliş göreceğimizi gösteriyor.

Şu sıralarda ADA 0,65 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte yaklaşık %15 yükselerek trend çizgisi direncine yaklaşmaya devam ediyor.

Not: Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu