Kripto Para AnalizleriManşet
Trend

Bitcoin, 20 bin dolar seviyesini aşabilir mi?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı bugün bir düzeltme olabilir korkusundan sıyrılmayı başardı ve yeni yüksek noktalara ismini yazdırmaya devam etti. Bugün öğle saatlerinde Avrupa ticaret seansının başlangıcında, BTC, küresel kripto piyasasına 20 milyar dolar daha akarken 700 doların üzerinde yükseliş gösterdi.

İlk direnç olan 19.100 dolara ulaştıktan sonra, boğalar şimdi bir sonraki direnç noktası olan 19.300 doları aşmaya çalışıyor (haberimiz yayına hazırlanırken devam ediyordu). Burada başarılı olurlarsa, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşması sadece %2‘lik bir uzakta!

Kısa Vadede İzlenecek BTC Fiyat Seviyeleri

Bitcoin artık psikolojik 19.000 $ seviyesinden uzaklaştığında, fiyatlar Bitstamp’taki ATH seviyesi olan 19.660 $ ‘a geri dönmesinden önce önümüzde duran sadece 3 ana direnç var. Ve BTC bu seviyenin üzerinde fiyat keşfinde.

Aşağıdaki 4 saatlik BTC / USD grafiğinde, boğaların yukarıda belirtilen $19.300 seviyesinde güçlü bir satış baskısı yaşadığını görüyoruz. Bu, Aralık 2017’den itibaren 4 saatlik önemli bir seviye ve üstesinden gelmek için biraz çaba gerektiriyor. Bu zaman diliminde güçlü bir RSI ayrışması da var, bu da boğaların yorulduğunu gösteriyor.

Bunun üzerinde, tüm önemli seviyeden önce aşağıdaki fiyat hedeflerimiz var:

(1) 19.386 $ – Aralık 2017’den itibaren günlük en yüksek seviye (orta kalın sarı çizgi).
(2) 19.554 $ – Aralık 2017’den itibaren 4 saatlik en yüksek seviye.

Oradan, alıcılar test ettikçe, 19.660$‘ın üzerinde 19.800 $’ a doğru fiyat fitilini görebileceğiz, ardından yukarıdaki seviyelerden birinde bir düzeltme yapılacaktır, bu da desteğe dönüşmelidir. İlk denemede alıcıların ATH’nin üzerinde başarılı bir şekilde kapanış gerçekleştirmeleri olası durmuyor.

Boğalar mevcut dirençte güç kaybederse ve fiyatlar düşmeye başlarsa, bu seviyelerin düşüş sırasında destek sağlamasını beklemeliyiz:

(1) 19.107 $ – Aralık 2017’den itibaren anahtar 4 saatlik seviye.
(2) 18.953 $ – Bitcoin’in en yüksek haftalık kapanışı. (ilk kalın sarı çizgi).
(3) 18,830 $ – temel kısa vadeli destek.
(4) 18.645 $ – anahtar S/R seviyesi.

Toplam piyasa sermayesi: 584 milyar dolar
Bitcoin piyasa sermayesi: 356 milyar dolar
Bitcoin hakimiyeti:% 60.9

Sitemizde paylaşılan analizler bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu