Kripto Para AnalizleriManşet
Trend

Bitcoin’de kısa vadeli hedef neresi?

Sponsorlu İçerik

Yakın zamanda Bitcoin‘in 17.610 $ seviyesindeki yeni testi, pazardaki kalıcı ayıların ilgiyle başlarını kaldırmasına yol açtı. Bununla birlikte, ayıların hayal kırıklıklarıyla 18.000 $ ‘ın üzerine çıktı ve o zamandan beri bu seviyenin üzerinde bir pozisyon sürdürüyor. 18.300 $ ‘lık yayına alınma zamanı fiyatı, momentuma dayalı olarak bazı belirsizlikleri körüklerken, başka bir yükseliş ayağı en olası sonuç gibi görünüyor.

Bitcoin 1 saatlik grafik

Yukarıdaki tablo, mevcut piyasada Bitcoin hodlerlar’ı heyecanlandıran bir tablo. Yazının yayın zamanında Bitcoin, tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmadan önce aşması gereken son birkaç direnç seviyesinin altındaydı. Dün, Bitcoin‘in değeri düştüğünde, 50 Hareketli Ortalamanın altına düştü. Ancak, yayın zamanından önceki birkaç saat içinde, kripto varlık yine hareketli ortalamanın üzerinde bir pozisyon elde etmeyi başardı.

Ticaret hacmi tutarlı kaldı, fakat yüksek değil sadece piyasayı ayakta tutmaya yetecek kadar. Herhangi bir model belirlenmemiş olsa da, Bitcoin‘in kısa vadeli grafiklerde hiçbirine uymadığı unutulmamalıdır. Basitçe söylemek gerekirse, oynaklığı ve fiyat performansı her direnç seviyesinden daha iyi performans gösteriyor.

Piyasa Mantığı

Stokastik RSI, grafiklerde mavi çizgi turuncu çizgiyi geçerken, baskı anında küçük bir gerilemeye işaret ediyor. RSI hala aşırı alım bölgesinin altındayken, son fiyat düşüşlerini tersine çevirdikten sonra fiyat artışı olası bir sonuç olarak kalmış gibi görünüyor.

Son olarak, Awesome Osilatörü(AO), bitcoin için yükseliş momentumunda hafif bir artışa işaret etti, düpedüz boğa göstergesi.

Önemli Aralıklar

Direnç: 19350 $, 19890 $
Destek: 18.000 $, 17610 $
Stop Loss: 18150$
Kar Al: 19350$

Sonuç

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek değerine gerçekten yakın görünüyor. Piyasanın bir düzeltme yapması gerektiği konuşulsa da, ralli tüm analizleri geçersiz kılmaya devam ediyor. Bitcoin‘in bu noktadan itibaren tersine dönmesi hala mümkün, ancak 19.350 $ ‘lık direnç muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde test edilecek gibi.

Sitemizde paylaşılan analizler bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu