Kripto Para AnalizleriManşet

Bitcoin’in 12.000 $’a yolu açık!

Sponsorlu İçerik
  • Bitcoin, 11.400 $ ve 11.500 $ ‘lık engelleri aştıktan sonra 12.000 $’a açık bir yola sahip oldu.
  • BTC / USD boğa piyasası, yükselişlerine güvenen alıcıların elinde.

Bitcoin, Ağustos ayına yeşil bir şekilde başlamak için gerekli olan 11,200 $ ve 11,400 $ gibi birkaç önemli engelin üzerine çıktıktan sonra, uzun zamandır beklenen boğa piyasasında nihayet ortaya çıktı. En büyük kripto para birimi, Kripto piyasasının geri kalanını da yukarı doğru çekiyor. Ethereum gibi varlıklar % 3‘ten fazla yükseliş gösteriyor.

Gün içi en yüksek seviyesi 11.745 $ seviyesinde gerçekleşti, ancak BTC / USD 11.651 $ seviyesinde işlem görüyor. Baskın eğilim yükseliş olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, düşük volatilite, fiyat hareketinin yatırımcıların beklediği kadar hızlı olmayacağı anlamına geliyor. Görünen o ki Bitcoin‘in 12.000 dolara giden açık bir yolu var.

Teknik resme baktığımızda, Bitcoin‘in boğaların ellerinde olduğunu ve gaz kelebeğini ileriye doğru itmekten çekinmediklerini söyleyebiliriz. Bitcoin‘in eşiğe ulaştığını ve kalkış hızına ulaşmaya hazır olduğunu söylemek mümkün.

RSI, bir haftadan fazla bir süredir aşırı alım bölgesinde kaldı ve bu da güçlü yükseliş eğilimini vurguluyor. MACD, benzer şekilde, alıcıların fiyat üzerindeki etkisini güçlendiriyor. Bununla birlikte, direncin 11.800 $ ‘ın üstesinden gelmeye ihtiyacı var. Bu, boğa piyasasına olan güveni artırarak Bitcoin‘i 12.000 dolara fırlatacak.

BTC/USD günlük grafik

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu