Kripto Para AnalizleriManşet

ETH 2.300 $’den geri döndü! Olası senaryolar neler?

Sponsorlu İçerik

Ethereum fiyat hareketi 2650 $ üzerine çıkamadı ve 2200 $ seviyesinin altına düştü. Fiyat şu anda 2200 $ seviyesinin hemen üzerinde dururken, düşüş baskısı çok güçlü ve satış devam ederse fiyat daha da düşebilir.

Kripto para piyasası, son 24 saat boyunca düşüş eğilimini sürdürüyor ve çoğu büyük kripto para birimi gün boyunca kan kaydetti. Kaybı olan ana para birimleri arasında sırasıyla yüzde 8.68 ve yüzde 5.99 düşüş kaydeden Ripple‘ın XRP‘si ve BNB bulunuyor. Aynı zamanda, DOGE, Solana gibi birkaç kripto para birimi yükseliş ivmesi kaydetti.

ETH/USDT için teknik göstergeler

Teknik göstergeler arasında MACD, kırmızı histogram ile gösterildiği gibi düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, Ethereum fiyatı 2.200 $ seviyesinde destek bulduğu için gösterge son saatlerde düşüş eğilimi gösteriyor. EMA‘lar arasında, 26-EMA hala 12 EMA‘nın üzerinde işlem görüyor ve ikisi arasındaki fark önemli.

RSI şu anda tarafsız bölgede 44.00 işaretinin biraz altında işlem görüyor ve sinyal vermiyor. Gösterge geçtiğimiz hafta tarafsız bölgede işlem görüyordu. RSI aşırı alım bölgesine doğru yine küçük bir artış yaşadı ve bu da alıcıların karşılık verdiğini gösteriyor.

Bollinger bantları şu anda geniş ve gelecekte koyu yeşil mum çubuklarının varlığı nedeniyle genişleyecek. Bantların genişlemesi, Ethereum fiyatı için oynaklıkta bir artış olduğunu gösteriyor. Bu arada, fiyat bantların ortalama çizgisinin altında konsolide olduğundan, fiyat herhangi bir zamanda düşüş eğilimi gösterebilir.

Genel olarak 4 saatlik teknik analiz, toplam 26 ana teknik göstergeden 13’ünün düşüş hareketini desteklediklerini gösteren bir satış sinyali yayınlıyor. Öte yandan, yalnızca üç gösterge yükseliş momentumu gösteren bir satın alma sinyali yayınlıyor. Bu arada, piyasanın her iki tarafını da desteklemeyen on gösterge çitin üzerinde duruyor.

24 saatlik teknik analiz, bu duyguyu paylaşmıyor ve zayıf bir satın alma sinyali veriyor. 26 göstergeden dokuzu, boğalara karşı sekize karşı destek veren bir fiyat hareketini gösteriyor. Bu arada, dokuz gösterge tarafsız kalıryor ve bir sinyal vermiyor.

Ethereum fiyatında ne beklenmeli?

Yatırımcılar, Ethereum fiyatının 2300 $ direncinden döndükten sonra 2100 $ destek seviyesine geri dönmesini beklemeli. Fiyat hareketi dün daha yüksek bir düşük kurdu, ancak ETH 2300 doları geçemediğinden, düşüş baskısı destek seviyesinin düşmesine neden olacaktı. Negatif kısa vadeli teknik göstergeler ve karışık teknik analizler, 2100 $ ‘a düşüşe işaret ediyor ve daha fazla aşağı doğru hareket olası değil.

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu